Koen Schuurmans
Image default
Horeca

Mobiele smoothiebar van Shakes on Wheels

Bij Shakes on Wheels is er keuze uit verschillende smoothiebars passend voor jouw event, wij hebben namelijk een smoothiefiets, smoothie foodtruck en meerdere mobiele smoothiebars en trolly’s. Op deze manier verhuren wij voor elke locatie een geschikte smoothiebar. Hoe groot of klein je beschikbare ruimte ook is. Shakes on Wheels heeft daar een passende smoothiebar voor. Ook als je een hele kleine lift hebt of alleen een trap. Toch liever een andere smoothiebar of stand? Dat kan ook! Je kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. 

Een mobiele smoothiebar is een hele leuke manier om je medewerkers een gezonde verassing te geven vlak voor kerst. Het is eens even heel wat anders dan de standaard oliebollen of patatjes. En natuurlijk veel gezonder! Wat een smoothie is, dat is inmiddels wel bekend. Een verfrissende fruit / groente drank die zowel de dorst als de honger kan stillen. Shakes on Wheels gaan met hun mobiele smoothiebar door het hele land en maken op allerlei locaties verse smoothies klaar voor hun gasten. Zo zijn ze al bij 1000 bedrijven geweest en hebben ze ruime ervaring met het snel en schoon bereiden en serveren van de smoothies. 

Als je bij Shakes on Wheels een smoothie bar huurt dan zullen wij een uur voorafgaand het event aanwezig zijn. Wij bouwen dan onze smoothiebar op en maken ons klaar voor het event. Als het event afgelopen is dan ruimen wij binnen een half uur alles op en kunnen wij het terrein verlaten. Achteraf overleggen wij graag hoe de ervaring met Shakes on Wheels was. Voor verdere informatie over een smoothiebar huren, prijzen en nog veel meer kun je op onze website kijken of contact opnemen via de contact gegevens die te vinden zijn op de website van Shakes on Wheels. Wij helpen je graag verder. Enjoy!