Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Lichtslangen

Tijdens de kerst zijn lichtslangen onmisbaar, deze lichtslangen kan je ophangen buiten aan jouw gevel, het dak of op het balkon. Binnen in huis kun je langs het plafond, raamkozijn of rond de kerstboom de lichtslang ophangen. Met de lichtslang breng jij jouw woning helemaal in de kerstsferen. Tegenwoordig wordt het steeds moderner om ook de buitenkant van jouw woning mee te nemen in de kerstsferen. 

 

Niet alleen tijdens de kerstperiode is de lichtslang te gebruiken, maar ook in de meest onmogelijke situaties. De lichtslang kan namelijk ook als feestverlichting, functionele verlichting en accentverlichting gebruikt worden. Je kunt de lichtslangen bijvoorbeeld tijdens een BBQ op een zomerse avond gebruiken waarbij je lekker natafelt, of bij een tuinfeestje waarbij de verlichting veel sfeer meebrengt. Ook hoef je de lichtslangen niet op te ruimen na de kerst, want je kunt de lichtslangen het hele jaar door laten hangen. 

Soorten en maten

Bovendien is de lichtslang voorzien van LED verlichting in warmwit, hierdoor is de lichtslang duurzaam en laag in stroomverbruik. De lichtslangen zijn in diverse lengtes verkrijgbaar zoals 5 meter, 10 meter, 15 meter en 20 meter. Het is wel mogelijk om de verlichting te verlengen met speciale koppelstukken.

Veilig verlichten

Voor de installatie van de lichtslang is het eenvoudig, snel en gemakkelijk uit te voeren. Er wordt bij de lichtslang gebruik gemaakt van een plug-and-play-systeem en hierdoor hoef je alleen de meegeleverde adapter in het stopcontact te steken. De nodige flexibiliteit wordt behouden met de 2 meter lange stroomkabel van zeer sterk materiaal. Het verlichten van buiten is ook leuk, mooi en gemakkelijk, maar het moet veilig en verantwoord blijven. Ook is de lichtslang verlichting gelukkig vochtbestendig. En daarom geschikt om buiten te gebruiken.