Koen Schuurmans
Image default
Zakelijk

Op zoek naar een Palfinger kraan?

Veel bedrijven maken gebruik van autolaadkranen. Deze worden vaak ingezet wanneer er grote materialen verplaatst moeten worden of op een vrachtwagen geladen moet worden. Wanneer je specifiek op zoek bent naar een Palfinger kraan, dan ben je bij Rondaan in Friesland aan het juiste adres. Dit bedrijf Hier zijn diverse kranen te vinden. Auto’s waar deze kraan al standaard op vast zit. Voordeel is dat er maar met één vrachtwagen gereden hoeft te worden wanneer deze ingezet gaat worden bij een klus. 

 

Kleine bedrijfsauto met een vast kraan zijn hier te koop

Rondaan heeft een zeer groot assortiment aan diverse auto’s. Niet echt vrachtwagens die enorm groot zijn, maar kleine hanteerbare wagens. Een Palfinger kraan uit het licht segment heeft veel voordelen. Vooral wanneer er maar kleine hoeveelheden vervoerd moeten worden. Echter zijn er ook grote wagens hier te koop. Met een grote bak achterop en ook een laadkraan. Rondaan heeft ook voor de grote klussen een wagen te koop. Zelfs een kraan met specifieke wensen van een klant kunnen hier gerealiseerd worden. Niet alleen voor de aanschaf van een laadkraan ben je hier aan het juiste adres. Ook voor de periodieke keuring en reparaties kun

je bij Rondaan terecht. Wil je hier meer informatie over hebben, neem dan contact op met dit bedrijf. Of breng een bezoek aan de website waar diverse wagens en kranen te zien zijn. Dit bedrijf heeft veel ervaring en inmiddels heeft de 4e generatie Rondaan’s dit bedrijf met de juiste kennis en technieken in beheer.