Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Led-advies op maat van Led Design Holland

LED railverlichting en spots op de werkvloer zijn populair. Naar flood lights is tegenwoordig ook veel vraag. Dit soort lampen kunt u het best zien als het tegenovergestelde van een spot. Egaal licht voor een bepaalde oppervlakte in plaats van gericht licht op één object / plek. Het kan gaan om grote bakken aan het plafond zoals je ze in theaters ziet en om grote masten die bij stadions voor rondom verlichting zorgen. Led flood lights komen verder van pas in grote hallen met machines, werkplaatsen met grote tafels en magazijnen vol kasten. Aan dit soort moderne lampen hangt een prijskaartje, maar als u Led Design Holland inschakelt zal het uiteindelijke bedrag meevallen. Led Design Holland geldt al jaren als belangrijke led-expert in ons land. LDH is geen winkel, maar dienstverlener. In opdracht van klanten schaft Led Design Holland lampen aan bij led-dealers en installeert ze vervolgens. Met veel van die handelaren werkt LDH vanaf het begin samen.

Vooraanstaande merken op het gebied van werkplaatsverlichting zijn onder meer:

-LUEDD;

-Calex;

-Osram;

-Philips;

-Shada.

We geven van ieder merk een voorbeeld.

De LUEDD GU10 dimbare ledlamp 7W 2700K. De lichtbron haalt gemiddeld 20.000 branduren. Hij is 5,5 cm hoog en 5 cm breed.

De Calex Filament Pilot ledlamp 220-240v 1W E14. Dit is een dimbare schakelbordlamp met wit glas. Hij heeft een kleine fitting en verspreidt warm licht.

De Osram G53 AR111 Parathom Pro ledlamp 24° 12W 650LM dim to warm. Een stralingshoek van 24 graden inderdaad heeft dit compacte lampje. Met 40.000 branduren kunnen we spreken van een bijzonder duurzaam exemplaar.

De Philips CorePro led-tube EM 8W 60 cm | koel wit inclusief led-starter. Deze tl-buis gaat zeker 10 jaar mee. De buis is 60 cm lang en heeft een diameter van 28 cm.

De Shada led E27 retrofit 5W vlameffect sfeerlamp. Deze kaars- / vuursimulatie ledlamp is een echte sfeermaker voor bij de balie, in de ontvangstruimte of de wachtkamer. Het vlameffect ontstaat doordat de verschillende lichtpunten in een wisselend patroon aan- en uitgaan.

https://www.leddesignholland.nl