Koen Schuurmans
Bedrijven

Kantoorruimte huren Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een mooie kantoorruimte in Alphen aan den Rijn?

Zoekt u voor uw onderneming een mooie kantoorruimte in de omgeving van Alphen aan den Rijn? Maak dan kennis met Champestate! Wij helpen u graag aan de kantoorruimte waar u naar op zoek bent. Zo verhuren wij diverse kantoorruimtes, bedrijfsruimtes en vergaderruimtes. Deze zijn bij uitstek geschikt voor bedrijven in het MKB segment. Het vinden van een kantoorruimte die aan uw wensen voldoet is niet makkelijk. Lopen de zaken van uw bedrijf goed en wilt u daarom uitbreiden naar een andere of grotere kantoorruimte? Dan bent u bij Champestate aan het juiste adres! Via ons zijn diverse ruimtes te huur, van kleinere tot grotere ruimtes. U kunt deze zowel voor een kortere periode als voor een langere termijn huren.

Kantoorruimtes van Champestate

Niemand die zijn eigen bedrijf heeft wil hoge kosten maken aan de kantoorruimte vanuit waar u werkt. Dat begrijpt Champestate als geen ander. Daarom verhuren we enkel kantoorruimtes in Alphen aan den Rijn tegen scherpe prijzen. Onze ruimtes zijn representatief, beschikbaar in verschillende afmetingen en zijn voorzien van verschillende soorten faciliteiten. Ons Champestate Business Centre is goed bereikbaar.

Waarom kiezen voor een kantoorruimte van Champestate?

Een kantoorruimte van Champestate huren betekent dat u ook gebruik kunt maken van verschillende faciliteiten in of nabij de ruimte. Het gebruik van sommige daarvan zit bij de prijs inbegrepen en kost u dus verder niets.

  • Airconditioning;
  • Een buitenterras;
  • Een persoonlijke brievenbus;
  • Drie vergaderruimtes met prestatiemogelijkheden;
  • Eigen brievenbus;
  • Vier kitchenettes (gratis);
  • Diverse opslagmogelijkheden;
  • Schoonmaak van de algemene ruimten.

Meer weten? Bezoek onze website!

Wilt u meer informatie over kantoor- of vergaderruimtes die Champestate verhuurt? Dan kunt u onze website bezoeken! Daar kunt u meer lezen over de ruimtes die wij aanbieden. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen om verder te informeren. Dat kan per telefoon via 0172 – 41 92 46.

http://champestate.nl/