Koen Schuurmans
Bedrijven

Metaal polijsten

Metaal polijsten

Schitterend

Wilt een en mooie hoogglans op uw metaal. Dan bent u zeker aan het goede adres bij vanglenen.nl. Of u nu Aluminium polijsten wil, het kan allemaal. Dit kan handmatig worden gedaan en machinaal. Wat u het liefst wil. Het polijsten RVS is ook mogelijk bij vangeenen.nl. 

Handmatig polijsten

Handmatig polijsten is een zeer specialistisch vak en is zelf ook moeilijk te doen. Er komt namelijk heel veel bij kijken. Bij vangeenen is er veel ervaring en daarmee onderscheidt vangeenen zich mee van de concurrentie. Er kan een tot mirror 8 waren gepolijst. Metaal polijsten is een leuke optie maar polijsten RVS of aluminium polijsten is ook een goed idee. Het geeft het een luxe uitstraling. Ook is het soms nodig voor bepaalde industries. Er gaat bij handmatig polijsten een intensief en ingewikkeld proces aan vooraf. Als aller eerste moeten alle oneffenheden er uit worden gehaald worden. Dat wordt gedaan door het weg te slijpen. Elk gepolijst product heeft een mooie spiegelend en glans effect, wat uiteraard heel mooi is en de luxe laat zien. Mirror 8 wordt vaak gebruikt bij de jachtbouw industrie. De polis afwerking daarbij is heel hoogwaardig. 

Machinaal polijsten

Als het super precies moet worden gedaan worden of gewoon makkelijker is om het met de machine te doen, is machinaal polijsten de oplossing. Bij vangeenen is een heel erg groot machinepark beschikbaar. Er werkt een professioneel team aan de metalen die worden gepolijst. De platen kunnen zo groot zijn als u wilt. The Sky is the limit! De machines kunnen draaien en kunnen zelfs met twee machines tegelijk werken aan hetzelfde product. Dit is super gunstig voor u. De producten zijn sneller klaar en het kost ook nog eens minder. Zo heeft u een goede scherpe prijs en het is sneller klaar. Daar doet u gegarandeerd uw voordeel mee, zeg ik u. De prachtige hoogglans gepolijste platen worden ook wel spiegelplaten genoemd. De hoogglans gepolijste platen kunnen in verschillende kwaliteiten worden geproduceerd. Want natuurlijk is niet overal de kwaliteit van mirror acht nodig dat zou overigens ook nog eens veel kosten voor u. De oppervlakte ruwheid van de hoogglans gepolijste platen is 0,02µm, ook wel 0,02. micrometer genoemd. Dit is voorla belangrijk in de markt van de semi conductor industrie heel erg belangrijk. Hier draait van alles om een zo laag mogelijke ruwheid. Dus metaal polijsten is zeker een goede zaak om het bij van vangeenen te doen!

https://vangeenen.nl/