Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

Horoscoop 2023 voor sterrenbeeld Maagd en Weegschaal

 

Jaarhoroscoop 2022 voor sterrenbeeld Maagd

Beste sterrenbeeld Maagd, volgens de horoscoop voor het sterrenbeeld Maagd wordt 2023 een goed jaar om je woonsituatie te verbeteren. Je hoeft niet meteen een nieuw huis te kopen of een ander huurhuis te zoeken, maar het is wel een gunstige periode om je huis op te knappen of je keuken te renoveren als dat nodig is. Zelfs een likje verf kan al meer woongenot opleveren. Het gebeurt namelijk niet vaak dat Jupiter, de planeet van geluk en geschenken, zo gunstig staat. Dus schroom niet en vind of creëer je droomhuis! De eerstvolgende kans dient zich pas in 2030 weer aan.

Financiele hulp in 2023

Diezelfde invloed kan ook betekenen dat je (financiële) hulp krijgt van een ouder. Of misschien maak je je al heel lang zorgen om hun gezondheid, en krijg je nu ineens weer reden voor hoop dat het beter gaat. Saturnus beweegt in 2021 door je vijfde huis, dat van liefde en kinderen, dus de focus ligt meer op je gezin en liefdesleven dan je carrière. Als je nog geen relatie hebt, kun je je levenspartner in deze periode tegenkomen. Als je in 2023 een kind krijgt, zul je al snel ontdekken dat dit waarschijnlijk het moeilijkste is wat je ooit hebt gedaan, maar het zal je ook meer geluk brengen dan je ooit hebt ervaren. Je zult veel levenslessen van je kind leren. De vruchtbare invloed van de planeten kan zich ook op andere manieren uiten, als creativiteit in het algemeen. Dus blijf volop aan je hobby’s en projecten werken!

Jaarhoroscoop 2023 voor sterrenbeeld Weegschaal

Volgens de jaarhoroscoop 2023 Weegschaal staan de planeten ontzettend gunstig voor jou! Je krijgt dit jaar veel mogelijkheden om lekker op reis te gaan, veel meer dan de voorgaande jaren. Je reisjes zullen niet allemaal naar verre oorden zijn, maar toch in het teken staan van plezier en een tikkeltje luxe. En als je reizen van zakelijke aard zijn, dan zul je er veel aan verdienen. Doe dit jaar ook net iets meer moeite om je klanten face-to-face te ontmoeten, want dat zal echt zijn vruchten afwerpen. Je kunt als Weegschaal-sterrenbeeld sowieso al goed praten, maar dit jaar krijgen je communicatievaardigheden een extra boost. Dit is goed voor je relaties en vriendschappen natuurlijk, maar zeker op werkgebied zul je hiervan profiteren. Dezelfde invloed maakt het ook een uitstekende periode om cursussen te volgen of je bij te scholen, zodat je verder kunt komen in je carrière.

2023 staat in het teken van huiselijkheid

Toch staat 2023 vooral in het teken van je thuisfront en gezin. Ben je bezig met renovaties of je huis te verkopen, wees dan dan niet verbaasd als het allemaal wat moeizamer verloopt en langer duurt dan je had verwacht. Misschien is het zelfs een goed idee om naar je makelaar te luisteren als hij aanraadt nog een jaartje te wachten met de verkoop. Moet je echt verkopen, stel dan je verwachtingen bij en blijf niet wachten op de hoofdprijs. Dezelfde invloed zorgt ervoor dat je meer verantwoordelijkheden op je neemt wat betreft je eigen ouders, zeker als hun gezondheid mindert. Het gaat je bijzonder goed af en ze kunnen zich geen beter kind wensen! In je relatie heb je wat meer vrijheid en ruimte nodig dan voorheen. Dat kan voor veel verwarring en irritaties hebben gezorgd, maar zal in de loop van het jaar, na maart, weer stabiliseren. Wees niet bang elkaar vrijheid te gunnen, want hier zal je huwelijk alleen maar van profiteren! Kan je partner het echt niet opbrengen, dan kan hieruit blijken dat jullie toch niet zo goed bij elkaar passen als jullie hadden gedacht. Lees ook een andere horoscoop of meer over je de eigenschappen van je sterrenbeeld.

https://www.horoscoop-luna.nl/jaarhoroscoop