Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Houd je van mode? Houd dan zeker deze nieuwe Nederlandse merken in de gaten!

Als Nederland staan ​​we niet per se bekend als een land van de mode, zoals Frankrijk en Italië dat bijvoorbeeld wel zijn. De afgelopen jaren hebben verschillende Nederlandse merken echter hun stempel kunnen drukken op de internationale mode-industrie. Sommige merken zijn al enkele jaren grote namen wereldwijd, en andere merken zijn nog in opkomst. Ons kikkerlandje doet het de afgelopen jaren dus steeds beter in de modewereld! Ben jij een echte modeliefhebber en vind jij het leuk om de nieuwste trends en de nieuwste merken in de gaten te houden? Lees dan eens over onderstaande merken.

Bonne Amsterdam

De Amsterdamse ontwerper en stylist Bonne Reijn lanceerde in 2014 een collectie die zo uniek en opvallend was dat hij tot op de dag van vandaag dezelfde stijl kenmerkt. Hij voelde destijds de drang om iets te maken dat geschikt is voor elke gelegenheid, elk geslacht, elke leeftijd en die voldoet aan de maatschappelijke verwachtingen van hoge kwaliteit. Zo werd het merk Bonne geboren! Het merk biedt unisex-kleding aan en de kledingstukken zijn verkrijgbaar in de maten XXXS tot XL.

Daily Paper

Daily Paper is een in Amsterdam gevestigd heren- en dameskledingmerk, opgericht in 2012. Geïnspireerd door het Afrikaanse erfgoed van de oprichters en passie voor hedendaagse mode, is Daily Paper populair met confectiekleding en allerlei accessoires zoals tassen, petten en sokken. Het merk verkoopt daarnaast ook hoeden. De kleding die het merk verkoopt is van hoge kwaliteit. Het maakt de kleding daarom ook wat duurder. Je kunt het merk Daily Paper bijvoorbeeld ook vinden in Bijenkorf winkels door heel Nederland!

Malelions

Malelions is ook een super leuk en nieuw merk om zeker in de gaten te houden. Malelions is tegenwoordig al op meerdere websites te vinden en te koop. Het merk malelions verkoopt onder andere broeken, shirts, truien, petten tassen en bodywarmers. Het merk heeft een stoere en sportieve uitstraling, super leuk dus om in de gaten te houden! Het merk is een kledingmerk dat zich voornamelijk richt op herenkleding. Door de grote populariteit van het merk bieden het merk nu ook een damescollectie aan. Naast de Malelions damescollectie is er zelfs een kindercollectie uitgebracht!

https://konceptstore.nl/collections/malelions