Koen Schuurmans
Image default
Electronica en Computers

Printplaat bestellen voor complexe processen

Wilt u met het oog op de automatisering van uw bedrijfsvoering een printplaat bestellen? Dan zijn er een aantal factoren om in ogenschouw te nemen. Een printplaat wordt gebruikt bij elektronische aan- en besturingen, waarbij componenten ervoor zorgen dat meerdere processen op hetzelfde moment langs elkaar kunnen lopen. Voor het optimale resultaat worden over het algemeen twee productieprocessen gebruikt; u kunt een printplaat laten maken volgens de SMD-techniek, ofwel met de componenten rechtstreeks op de printplaat óf u kiest voor een through-hole systeem. In dit laatste geval worden de SMD-onderdelen door de printplaat heen gebracht. In ieder geval wordt er een passend ontwerp gemaakt.

Printplaat laten maken: handmatig of seriematig

Bij de productie van printplaten wordt gekozen voor een handmatige toepassing voor kleinere groepen. Voor grotere groepen is de populaire SMD-techniek veelgebruikt. Kleinere componenten en fine pitch onderdelen worden zo eenvoudig en doeltreffend op de printplaat geplaatst. Bent u op zoek naar een veelzijdige oplossing voor een complex productieproces, dan wilt u kunnen vertrouwen op een op maat gemaakte printplaat, waarbij u kunt beschikken over alle belangrijke componenten. Wist u dat u al een kijkje kunt nemen naar de directe mogelijkheden? Dat kan bijvoorbeeld bij PRS B.V. Bekijk bij de aanschaf ook direct in hoeverre kabels en elektrische componenten al aanwezig zijn, zodat u bij het printplaat bestellen een garantie heeft dat u alles dat u nodig heeft, ook daadwerkelijk in huis haalt. Zo weet u zeker dat uw printplaat naadloos aansluit bij uw wensen.

Printplaat bestellen? Kies voor de juiste componenten

Bij het maken van een automatiseringsslag met uw bedrijf is het belangrijk om kwaliteit in huis te halen. Daarom is het essentieel om nauw betrokken te zijn wanneer u ervoor kiest een printplaat te laten maken. Hierdoor heeft u zelf invloed op het resultaat en bent u gegarandeerd van een printplaat die past bij het productieproces binnen uw onderneming. Een printplaat bestellen voor toepassingen in de industriële markt? Ga voor het hoogst haalbare en kwaliteit waarop u kan bouwen, óók nadat u de printplaat hebt laten maken.