Koen Schuurmans
Bedrijven

Demontabele 10ft container

Demontabele 10ft container

Eerder schreven we een blog over de veelzijdigheid van een demontabele 20 ft container. Maar over haar kleine broertje, de demontabele 10 ft container, zijn we minstens net zo enthousiast! De 10ft container is door haar compactheid een veel gevraagde demontabele container in de bouw- en transportsector. Maar ook in de industrie wordt dit type container veel ingezet. Wij snappen dat, want voor relatief weinig geld kunnen bijvoorbeeld goederen veilig en droog worden opgeslagen. Maar er zijn meer redenen om een 10 ft materiaalcontainer aan te schaffen of te huren.

Voor bouwbedrijven is een 10ft container ideaal om externe partijen of onderaannemers in staat te stellen gebruik te kunnen maken van materialen of gereedschappen, zonder dat u deze ‘onbekenden’ toegang tot uw pand hoeft te geven.

Ook een groot pluspunt van de 10 ft demontabele container van Zelfbouwcontainer.nl: de containers hebben zowel vorkheftrucklepelgaten als hijsogen. Daardoor zijn ze makkelijk door een heftruck, kraan of bijv. shovel te laden, lossen en te verplaatsen.

Bij de 10 ft container zien we een stijgende vraag voor het steeds groter wordende fenomeen overnight delivery systeem. Het idee van dit systeem is dat door een speciale authenticatiemethode en/of sleutelsysteem zowel de bezorger als de ontvanger van de goederen toegang heeft tot de container. Zo kunnen goederen ten alle tijde in de container geleverd worden, zonder dat de ontvanger hiervoor aanwezig hoeft te zijn.

Je ziet het al, de ster van de 10ft container is rijzende, dit is pas het begin! Wil je weten of de 10ft container iets voor jou is of wil je meteen een 10ft container kopen of bouwcontainer kopen? Ga naar onze website voor ons assortiment demontabele containers of neem direct contact op.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/