Koen Schuurmans
Image default
Muziek

De leukste radio in regio Eindhoven

Luister je vaak naar de radio en woon je in Eindhoven? Ontdek dan zeker eens Rivierenland Radio! Dit radiostation speelt 24 uur per dag de leukste en lekkerste liedjes voor jou op de radio. Dit is te beluisteren via Dab+. Naar de radio luisteren via Dab+ betekent dat je hiervoor geen internet nodig hebt in Eindhoven. Dit station is dan gratis via de ether te ontvangen. Dit gaat via een digitale radio met antenne. Alle liedjes die via de Dab+ radio te horen zijn, zijn ook online te beluisteren. Luister vandaag nog naar de lekkerste liedjes van dit radiostation in Eindhoven.

Radio via Dab+

De radio is altijd en overal te beluisteren. Wanneer je onderweg bent met de auto, op kantoor, in de winkels, overal staat de radio aan. De liedjes van Rivierenland Radio in Eindhoven worden 24 uur per dag voor jou afgespeeld. In de vroege ochtend luister je bijvoorbeeld naar Rivier Wake-Up. Tijdens de kantooruren luister je naar de leukste liedjes tijdens de Schijven voor Bedrijven. Luister je liever in de avond naar de radio? Ontdek dan zeker alle nummers die gedraaid worden tijdens Sterrenwacht of Club 22. Welke muziek je ook leuk vindt en waar je ook van houdt, voor iedereen zit er vast en zeker een goed nummer tussen!

Vraag naar meer informatie

Wanneer je vaak naar de radio luistert en in Eindhoven woont, dan moet je zeker eens luisteren naar dit radiostation. Ontdek vandaag nog of jouw favoriete liedjes voorbij komen en luister 24 uur per dag. Heb je vragen over dit radiostation of ben je misschien benieuwd naar meer informatie over het beluisteren van de radio via Dab+? Dat kan! Hiervoor neem je snel en gemakkelijk contact op met het bedrijf. Zij vertellen je graag meer over het luisteren naar de radio via Dab+ en geven je graag ook meer informatie over het radiostation zelf. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ze op voor al je vragen!

https://www.rivierenland-radio.nl/