Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

De beste nieuwe en gebruikte scooters kunt u kopen bij deze fietsenwinkel

De fietsenwinkel en werkplaats van Van Houwelingen Tweewielers verzorgt al jaren alle behoeften van hun klanten uit Arkel en omgeving op het gebied van fietsen, e-bikes, brommers, scooters en andere tweewielers. Zij hebben een uitgebreid aanbod als u een nieuwe scooter wilt kopen en ze kunnen elk probleem aan uw bestaande tweewieler repareren of oplossen door een onderdeel te vervangen. Hun professionele medewerkers hebben ervaring met allerlei vervoermiddelen met twee wielen.

Een nieuwe tweewieler kopen

Nederland is uitermate geschikt voor vervoer op twee wielen. Met een nieuwe fiets, e-bike of scooter kunt u zichzelf gemakkelijk verplaatsen naar uw werk, de winkel en de huizen van vrienden en familie in de omgeving. Daarom kopen honderden mensen elk jaar een nieuwe of gebruikte tweewieler bij deze fietsenwinkel. Zij hebben een enorm aanbod dat uiteenloopt van de nieuwste modellen van bekende merken zoals Peugeot, Kymco, PYM en Piaggio tot gebruikte scooters die nog in geweldige staat verkeren.

Voorbereiding via de website

Als u een nieuwe fiets of scooter wilt kopen dan kunt u zich alvast voorbereiden via de website van de fietsenwinkel van Van Houwelingen Tweewielers. Daar worden alle nieuwe en gebruikte tweewielers weergegeven die op dit moment beschikbaar zijn voor verkoop. U kunt daar alvast kijken naar het verschil tussen de modellen op het gebied van kleur, prestatie en stabiliteit. Daarnaast vindt u er ook informatie over de bijkomende kosten van bijvoorbeeld het kenteken en het rijklaar maken.

Ga langs of neem contact op

De medewerkers van deze fietsenwinkel in Arkel staan u graag te woord als u vragen of twijfels heeft. U kunt daarvoor contact opnemen per telefoon of e-mail. U bent natuurlijk ook altijd welkom in de winkel. Daar helpt een expert u bij het vinden van de beste oplossing voor uw situatie. Het maakt niet uit of u een nieuwe scooter of fiets wilt kopen, of vragen heeft over een tweewieler die al in uw bezit is.