Koen Schuurmans
Image default
Groothandel

Bouwmaterialen voor uw verbouwing koopt u bij dit bedrijf

Gaat u uw bad-, slaap-, woonkamer of keuken verbouwen? Of heeft u een heel ander bouwproject? Hoe dan ook, uw benodigde bouwmaterialen koopt u bij Van Noort BV in Zuidland, nabij Rotterdam. Dit bedrijf heeft werkelijk alle bouwmaterialen voor uw renovatie of nieuwbouw. Zo schaft u hier bijvoorbeeld hout, elektra, radiatoren en toiletten aan. Shopt u met een klein budget? Dit bedrijf biedt u scherpe prijzen binnen hun hele assortiment, maar er is hiernaast ook complete outlet ingericht met diverse koopjes. Denk aan goedkope inbouwapparatuur, overjarige modellen wastafels en restpartijen tegels. Ook met een klein budget kunt u dus zeker iets prachtigs creëren!

Een groot aantal tegels

De keuze aan bouwmaterialen is groot wanneer u bij Van Noort BV binnen loopt. Ook ontdekt u dat er een groot aantal tegelkasten zijn met ongeveer 1.000 wandtegels en 200 vloertegels om uit te kiezen. Ook in het leggen van de tegels zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan langwerpige tegels die in visgraatpatroon gelegd worden, voor een modern effect. Of denk aan kleine vierkante tegels voor op uw douchevloer, voor een meer klassieke look. Misschien ziet u met zoveel keuze de bomen door het bos niet meer. Maakt u zich geen zorgen, want de vriendelijke specialisten van dit bedrijf helpen u verder en voorzien u van gedegen advies. U koopt dus steeds weer de juiste materialen, van de perfecte verfkleur tot aan de mooiste deuren.

Bezoek de vestiging

Is uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u graag de bouwmarkt, showroom of outlet bezoeken in Zuidland, in regio Rotterdam? De medewerkers heten u van harte welkom! Heeft u vooraf al vragen of opmerkingen? Bezoek de website om de contactgegevens te achterhalen, zoals het telefoonnummer, contactformulier of e-mailadres. Online ontdekt u ook de openingstijden. Check dit goed, zodat u niet voor een dichte deur staat. Alvast heel veel bouwplezier en succes toegewenst!