Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Veilige en betrouwbare rolsteigers kopen?

Wil je een rolsteiger kopen? je moet dan wel naar meerdere dingen kijken. Eerst waarvoor wil je de rolsteiger gebruiken? Wat moet je maximale hoogte zijn van de rolsteiger, want als je een rolsteiger koopt en dan later er pas achter komt dat de rolsteiger te klein is dan moet je een nieuwe kopen en dat is natuurlijk dan verloren geld. Je kan ook nog kiezen voor een semi of een professionele rolsteiger. Het verschil tussen een semi en een professionele rolsteiger is dat bij een professionele rolsteiger dat de wanden dikker zijn dan de semi rolsteigers. Het duurt ook langer om een professionele rolsteiger op te bouwen, dat komt doordat alles goed en veilig in elkaar moet gaan zitten, zodat je geen ongelukken gaat krijgen met de rolsteiger zelf. 

Verschillende soorten steigers 

je wilt een rolsteiger kopen en dan zie je dat er nog veel meer soorten steigers zijn. Welke steiger past dan het best bij je? Je hebt ook nog een kamersteiger. Een kamersteiger is een kleinere versie van de rolsteiger dus als je best hoog moet zijn dan moet je wel een rolsteiger kopen. Je kan ook nog zelf losse onderdelen kopen en dan zelf de steiger maken. Je kan dan precies de goede maten kiezen met wat je allemaal precies wilt hebben. Je kan de dikte van de buizen zelf kiezen en nog meer.

Merken steigers

Je kan ook van verschillende soorten rolsteigers kopen. Op de website van rolsteiger dan kan je kiezen tussen 3 verschillende rolsteigers. De rolsteigers hebben allemaal andere merken, omdat het door andere fabrikanten zijn gemaakt. Je kan het beste kijken welk merk het best bij je past en of een merk allemaal andere soort voor of nadelen heeft. Als het geen voor of nadelen hebt dan kan je er zelf een rolsteiger uitkiezen.