Koen Schuurmans
Bedrijven

Architectenbureau architect Den Bosch

JVAI, dé architect in Den Bosch

Ben je op zoek naar een architect in de omgeving van Den Bosch ? Zoek dan niet verder, want bij Janssen & Verkuylen Architecten en Ingenieurs (afgekort: JVAI) ben je aan het juiste adres. Als architectenbureau zijn wij actief voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wanneer je een nieuw woonhuis wilt laten bouwen, of je huidige woning wilt verbouwen kun je bij ons terecht voor het ontwerp. Neem gerust contact op om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen!

Een klein architectenbureau dat groot denkt

JVAI is een architectenbureau met vestigingen in Amsterdam en Nistelrode. Wij bestaan uit Maarten Janssen en Edwin Verkuylen. Als architecten werken we al vele jaren samen. JVAI is met twee architecten weliswaar een klein architectenbureau, toch zijn we in staat groots te denken.

Onze werkwijze gaat uit van een uitgebreid voortraject. Gedurende deze periode nemen we zorgvuldig met je door wat je wensen zijn, zodat we deze goed in beeld hebben. Daardoor kunnen wij vervolgens op efficiënte wijze aan de slag met het maken van een ontwerp.

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen?

Graag bespreken we in een vrijblijvend adviesgesprek wat we voor je kunnen betekenen. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06 482 185 19.

https://www.jvai.nl/