Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Zakdoekjesboom

De Zakdoekjesboom als blikvanger.

Heeft u er de plaats voor dan is een Zakdoekjesboom een prachtige boom. Hij kan 10 tot 15 meter hoog worden. Wanneer de Zakdoekjesboom bloeit dan zal er iedereen verwondert naar kijken. In mei bloeit de boom met grote, hangende spierwitte schutbladeren van wel 30 cm. Ze zijn geschikt tegen matige en strenge vorst en schrale oostenwind. Wanneer de Zakdoekjesboom wordt geplant is het belangrijk dat u de kluit heel probeert te houden. De ZakdoekjesboomHet is een sieraad voor iedere tuin. De planten in potten zijn gevoeliger dan de planten in de volle grond.

Hedera schermen.

De Hedera schermen worden vooral als afscheiding voor een tuin gebruikt. De schermen worden kant en klaar geleverd op de gewenste breedte en hoogte. De Hedera schermen worden vooral gebruikt op de plaatsen waar men zonder inkijk wil genieten in de tuin of op het terras. De Hedera schermen, klimop, is een geslacht van de klimmende, groenblijvende plant uit de klimopfamilie.De Hedera schermen Hij hoeft niet vaak gesnoeid te worden en het wordt geen brede haag, zodat hij weinig ruimte van de tuin in beslag zal nemen.

Siergrassen kopen.

Wanneer u uw tuin een ander uiterlijk wil geven zijn siergrassen daar zeer geschikt voor. Er zijn veel verschillende soorten siergrassen waarvan de een nog mooier is dan de ander. Siergrassen kopen is echter niet zo eenvoudig als het lijkt. Siergrassen kopen moet u op de eerste plaats doen bij een goede kweker. Siergrassen kopen kunt u pas doen als u weet wat de eigenschappen van de siergrassen zijn. Siergrassen kopenHet is belangrijk dat ze winterhard zijn en dat er mooie pluimen of bloemen inkomen. Ook de hoogte moet u vooraf weten. Op die manier kunt u uw tuin voorzien van mooie siergrassen.

De vlinderstruik wit.

De vlinderstruik wit is een rijkbloeiende bladverliezende heester. De vlinderstruik wit zal in juli, augustus en september witte bloemen dragen. Op de witte bloemen komen, door de rijke geur, veel vinders af. De maanden maart en april zijn de maanden waarop u de vlinderstruik flink kunt terugsnoeien. U moet hem echter nooit lager dan 20 cm boven de grond terugsnoeien. De vlinderstruik wit houdt van een zonnige plaats in uw tuin. Vlinderstruik witDe vlinderstruik is een schitterende struik in de tuin die door velen bekeken zal worden.