Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Sdg’s op het werk

De covid pandemie als ideaal moment voor activeren van sdg’s op het werk

De Covid-19-pandemie heeft echt geholpen om het voordeel van het activeren van de SDG’s in bedrijven te activeren. Deze negatieve gebeuren in ons dagelijks leven is voor velen het moment om op een duurzame en veerkrachtige manier te opereren en dit ook in de verf te zetten. Het heeft ook geleid tot een toename van de belangstelling voor verschillende soorten positief gedrag bij werknemers en consumenten. In het bijzonder de sociale aspecten en deugden. Veel werkgevers beslissen nu welke duurzaamheids- en sociale aspecten voor hen het belangrijkst zijn. Ze leggen ook een plan vast op sdg’s op het werk te stimuleren om deze aan medewerkers, klanten en investeerders te demonstreren.

Moedig uw medewerkers aan om sdg’s op het werk in de praktijk te brengen

De MooierMens.app kan het bewustzijn van medewerkers vergroten en hen motiveren om duurzaamheidsdoelstellingen en integriteitsbeleid te vertalen naar de praktijk. Door een persoonlijk abonnement op de MooierMens.app hebben medewerkers de mogelijkheid en motivatie om actie te ondernemen. Dankzij de app kunnen ze de juiste acties ondernemen zonder dat iemand het ziet. Op die manier zorgen ze voor henzelf, voor de organisatie en haar klanten voor een mooiere wereld.

Beginnen met zelfevaluatie

Door middel van interactieve micro-learning kunnen gebruikers van de mooiermens.app inzicht krijgen in de deugden en soorten positief gedrag die kunnen bijdragen De soorten specifiek gedrag worden toegepast in verschillende kleine modules en er wordt een stappenplan opgemaakt.

Zo werk de MooierMens app

Het is Ontwikkeld door gedrags- en onderwijsexperts. Uw medewerkers leren nieuwe deugden ontwikkelen en toe te passen in hun dagelijks leven. De app kan altijd en overal Er zijn verschillende programma’s ontworpen om het van de gebruikers in positieve zin te veranderen en zo duurzame ontwikkelingsdoelen te bereiken.

https://www.mooiermens.app/