Koen Schuurmans
Image default
Architectuur

Wilt u het ontwerp van uw vrijstaande woning uitbesteden?

Wat voor gebouw u ook wilt laten bouwen, een van de eerste stappen is waarschijnlijk het vinden van een goede architect als u dit zelf niet bent. Wilt u een vrijstaande woning laten bouwen en heeft u hiervoor een goed ontwerp nodig? Dan is Van der Doelen Architectuur uit Den Bosch hét architectenbureau dat u nodig heeft. Jean-Sébert van der Doelen heeft al jarenlange ervaring door zijn studie, stages en doordat hij sinds 2007 zelfstandig is begonnen als architectenbureau. Hij weet alle kneepjes van het vak en vindt persoonlijke aanpak heel belangrijk. Daarom staan uw wensen bij hem altijd centraal als u hem inschakelt voor het ontwerp van uw vrijstaande woning.

Wat maakt deze architect uniek?

Van der Doelen Architectuur in Den Bosch vindt het belangrijk om zoveel mogelijk ruimte te creëren in uw vrijstaande woning of ander gebouw. Ook houdt Jean-Sébert zich veel bezig met de lichtinval in een gebouw. Het is nu eenmaal belangrijk dat u voldoende licht in uw woning heeft. Verder laat hij het materiaal zijn werk doen en zorgt hij er altijd voor dat elk huis volledig uniek is. U kunt dus naar hem komen en dan krijgt u een volledig nieuw ontwerp van een vrijstaande woning. U weet in dat geval zeker dat geen enkel gebouw hetzelfde zal zijn als uw woning. Ook als uw ontwerp de aannemer gepasseerd is en de bouw begonnen is, blijft Van der Doelen Architectuur uw aanspreekpunt. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat u niet weet bij wie u terechtkunt met uw vragen.

Maak uw afspraak en begin met stap 1 van uw droomhuis

Als u een droomhuis wilt laten bouwen, dan is stap één uiteraard een beeld voor uzelf vormen. Daarna kunt u naar deze expert om een ontwerp te laten maken van uw vrijstaande woning. Maak uw afspraak door contact op te nemen met de specialist. Wilt u meer informatie? Dan vindt u deze op de website of belt of mailt u naar Van der Doelen Architectuur.

https://vanderdoelenarchitectuur.nl/