Koen Schuurmans
Architectuur

Offerte lichtstraat aanvragen

Het aanvragen van een lichtstraat offerte is heel makkelijk en hier ben je binnen een paar minuten klaar mee. Je vult online een digitaal formulier in op de website van de aannemer en je bent klaar.

Wat is ene lichtstraat?

Een lichtstraat is een manier om meer licht in de woning te laten. Het bestaat uit glas met een frame dat van hout of aluminium is gemaakt. De constructie wordt op het dak geplaatst nadat er een stuk van het dak verwijderd is. Waar er eerst het dak was komt er dan een lichtstraat waardoor er meer licht in het huis komt.

Bouwebedrijven

Voor het plaatsen van ene lichtstraat kun je bij diverse bouwbedrijven terecht. Ieder bouwbedrijf heeft zijn eigen prijs en kwaliteit daarom is het handig om bij meerdere bouwbedrijven een lichtstraat offerte aan te vragen. Je kunt het allemaal op dezelfde manier doen namelijk online. Wanneer je alle lichtstraat offertes binnen hebt kun je vervolgens de prijzen vergelijk en een keuze maken.

Let bij een lichtstraat offerte wel op dat je goed kijkt wat er allemaal geleverd wordt en voor er extra kosten bijkomen. Vaak zijn het de kleine dingen die mensen missen. Vergelijk ook de kwaliteit en niet alleen de prijzen.