Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Westfalen Gassen

Voor iedere gasgebruiker is een geschikt gas te vinden bij Westfalen Gassen Nederland BV. Als een van de grootste gasleveranciers van Europa bevat ons assortiment een ruim aanbod aan gassen en gascilinders. Door de uiteenlopende toepassingen heeft iedere gebruiker andere wensen.

Onze ingenieurs en technici ontwikkelen een concept dat speciaal op uw wensen is afgestemd. De basis hiervoor zijn de eigenschappen van het betreffende gas, de toepassing, de te verwachten verbruikshoeveelheden en de algemene omstandigheden op de plaats van gebruik.

Over Westfalen Gassen

Diepvriespizza, airco’s, de vulling van uw autobanden.. Drie dingen die u misschien niet snel associeert met een bedrijf als Westfalen Gassen. Toch is in deze en vele andere producten onze expertise terug te vinden. Met een aanbod van honderden industriële gassen, gasmengsels, koudemiddelen en levensmiddelengassen draagt Westfalen Gassen Nederland  dagelijks bij aan de kwaliteit en veiligheid van producten in de wereld om ons heen.

Dé partner voor industriële gassen

Als Westfalen zijn we daarom niet zomaar een leverancier van industriële gassen en koudemiddelen.  We zijn de partner in uw industrie en onderdeel van uw productieproces. Verantwoordelijkheid nemen we samen. Dat is voor ons geen kwestie van marketing, maar een houding. We zijn pas tevreden als onze producten bijdragen aan uw succes. Want aan het eind van ieder productieproces willen we een tevreden klant. En tevreden klanten, dat zijn de mensen die vertrouwen op uw en op onze producten.

Eigenzinnig, kieskeurig en volhardend

We handelen en werken altijd met die tevreden klant in ons achterhoofd. Eigenzinnig, ja. Maar alleen als het om de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze en uw producten gaat. Met beide benen op de grond? Natuurlijk, anders kan geen enkel bedrijf groeien. Kieskeurig? Absoluut, want in uw business willen en kunnen we ons zelfs de kleinste fout niet veroorloven. Daarom gaan we altijd samen met u op zoek naar de beste en meest innovatieve oplossing.