Koen Schuurmans
Image default
Tuin en buitenleven

Wat voor soort hekwerken zijn er?

Hekken zijn een essentieel onderdeel van elk eigendom. Ze houden uw huisdieren en kinderen veilig, ze houden ongewenste mensen buiten, en ze geven bezoekers een gevoel van veiligheid en zekerheid. Als u een hekwerk rond uw eigendom wilt installeren of een bestaand hek wilt vervangen, zijn er een paar opties die ik vandaag met u wil delen!

Elektrische schuifpoorten

Elektrische schuifpoorten zijn een goede keuze voor gebieden met veel verkeer, omdat ze gemakkelijk te bedienen zijn en weinig onderhoud vergen. Ze kunnen in verschillende configuraties worden geïnstalleerd, waaronder:

  • Horizontaal
  • Verticaal
  • Diagonaal

Balkon hekwerken

Een balkon hekwerk is een soort hekwerk dat wordt gebruikt om balkons, terrassen en andere buitenruimtes af te sluiten. Het kan worden gemaakt van hout, metaal of kunststof en ook van andere materialen zoals glas, steen of baksteen. Balkonafscheidingen kunnen worden gebruikt om het balkon af te sluiten van de rest van het huis om meer privacy of veiligheid te creëren voor de bewoners.

Sier hekwerken

Sierhekken zijn decoratief, en kunnen worden gemaakt van verschillende materialen zoals hout, metaal of vinyl. Houten hekken zijn een populaire keuze – ze kunnen worden geschilderd of gebeitst om uw huis kleurenschema buiten passen. Metalen sierhekken komen ook in een assortiment van kleuren, waardoor het gemakkelijk is om ze aan te passen met de bestaande ontwerp-elementen van uw tuin. Een metalen hek kan een impact hebben op de algemene look en feel van uw eigendom zonder de bank te breken wanneer het tijd is om onderdelen te vervangen of te repareren na verloop van tijd. Als u iets meer moderne, maar nog steeds willen dat klassieke gevoel dan overwegen de installatie van een vinyl hekwerk systeem op uw eigendom in plaats daarvan!

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van sierhekwerk, waaronder: geen onderhoudskosten omdat dit type niet veel onderhoud vereist zoals andere types (bv., druk wassen). Het voegt ook waarde toe omdat mensen zullen merken hoe mooi het eruit ziet elke keer dat ze langs uw huis!

Glazen hekwerk

Glazen schermen zijn een van de populairste keuzes voor balkons, patio’s en tuinen. Het is ook een goede keuze voor zwembaden en kinderkamers omdat het gemakkelijk te reinigen is. Glazen schermen worden gemaakt van dik glas dat op maat kan worden gesneden of gevormd in verschillende ontwerpen. Dit materiaal komt ook in diverse kleuren met inbegrip van helder glas en berijpt/getint glas. Glashekwerk is onderhoudsarm, zodat u niet veel tijd hoeft te besteden aan het onderhoud ervan zodra het in uw huis of pand is geïnstalleerd door een ervaren aannemer zoals wij!

Hekwerken met hout

Houten hekwerk is een natuurlijk materiaal, dus het is gemakkelijk te zien waarom mensen kiezen voor houten hekwerk. Houten hekken zijn duurzaam en ze kunnen worden gemaakt om mooi te kijken in elke tuin.

Met dit type hekwerk zijn uw opties eindeloos! U kunt een rustieke look, moderne look of traditionele look met de juiste soort hout en ontwerp voor uw woning.

https://verstijlenhekwerken.nl/