Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Wat te doen op familiedagen?

Familiedagen kun je maken of kraken met de activiteiten die op de planning staan. Wat vinden jullie de leukste activiteiten om samen met je familie te ondernemen? Een route66 in een onbekende stad, karten, paintballen of kiezen jullie er deze keer voor om gezamenlijk een epoxy starterspakket te kopen. Zo kunnen jullie samen onderzetters, bijzettafels of sieraden maken!

Een juiste activiteit

Bij het kiezen van een activiteit gaat het erom dat het bij iedereen past. Inventariseer voorafgaand van de familiedag goed wie er allemaal mee gaan. Gaan voornamelijk ooms en tantes mee of komen de nichten, neven en eventueel kleinkinderen ook? Organiseer iets dat voor iedereen leuk is!

Het bezoeken van een pretpark

Jullie kunnen samen een attractiepark bezoeken en de hele dag hier verblijven. Uit bestuurders oogpunt is dit heel fijn om te organiseren. Zo heb je vermaak voor iedereen, de gehele dag door. Ook is het eten geregeld, je kunt iedereen een budget meegeven voor het eten en dan zelf laten kiezen. Alleen is het tijdens een familiedag wel belangrijk om met elkaar te zijn. Spreek dus goed af dat je niet alleen of met twee weg loopt en in groepen blijft.

Een speurtocht

Verdeel elkaar in grote groepen en organiseer een speurtocht. Je kunt het op grote of kleinere schaal doen. Ook kun je bijvoorbeeld een escaperoom of andere activiteit verwerken in de speurtocht. Zo kun je elkaar met fietsen van opdracht naar opdracht sturen en gezamenlijk eindigen met een barbeque.

Epoxy gieten

Kom jij uit een creatieve familie? Kies dan voor creatieve activiteiten! Ga samen epoxy gieten of neem gezamenlijk een cursus. Zo ben je de hele dag gezellig samen in de weer en kun je tijdens het werken samen bij praten. Mochten jullie besluiten dit in eigen kring te doen, lees je dan goed in over het veilig werken met epoxy. Je wilt dit niet op je huid, bank of nieuwe kleding krijgen.