Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Waarom moet je oude sloten vervangen?

 

De meeste mensen onder ons kijken niet naar hun sloten, zolang het slot nog werkt is het voor hen goed. Zijn uw sloten al jaren niet vervangen geweest? Dan is er een grote kans dat ze niet goed beveiligen. Oude sloten zijn namelijk vaak onveilig. Maar waarom moet je oude sloten vervangen? We bespreken het in deze tekst.

Kans op diefstal verkleinen

Inbrekers houden van oude sloten; ze kunnen ze gemakkelijk forceren, en kunnen dus ook gemakkelijk je huis binnengaan. Nieuwe en moderne sloten zijn veel moeilijker om te forceren, en zorgen dus voor een betere beveiliging tegen inbrekers.

Oude bewoners

Heb je net een nieuw huis gekocht? Ook dan is het belangrijk om de sloten te vervangen. De oude bewoner heeft namelijk nog een sleutel, en heeft die misschien ook aan enkele andere mensen gegeven; denk hierbij bijvoorbeeld aan de klusjesman of de poetsvrouw. Kortom: door nieuwe sloten te plaatsen ben je zeker dat alleen jij de sleutel hebt.

Zoals je inmiddels weet is het belangrijk om je oude sloten te vervangen. Het is ook belangrijk om dit te laten doen door een professionele, ervaren en betrouwbare slotenmaker. Deze ervaring hebben we bij Slotenmaker de Slotenlijn zeker, we zijn namelijk elke dag bezig met het plaatsen van sloten. Bij Slotenmaker de Slotenlijn bieden we ook de beste prijs-kwaliteitverhouding aan, aan onze klanten omdat we vinden dat het beveiligen van een huis door middel van sloten voor iedereen toegankelijk moet zijn. Bovendien geven we vooraf het tarief aan, waardoor je nooit voor een onaangename verrassing kunt komen te staan.

 

Dus, woon jij in de regio van Nederland, en wil jij jouw sloten professioneel laten plaatsen? Neem dan nu contact met ons op, en dan bekijken we samen met jou wat we voor jou kunnen betekenen!