Koen Schuurmans
Image default
Industrie

Voor het walsen van staal schakelt u deze specialisten in

U kunt bij M. den Oudsten in Rhenen, nabij Utrecht, terecht voor standaardwalswerk of walswerk op maat. Het bedrijf heeft namelijk een aparte afdeling waar er een profielwals klaarstaat voor al uw projecten. Doordat het walsen van staal een van hun dagelijkse werkzaamheden is, kunt u erop rekenen dat u altijd een uitstekend eindproduct zult ontvangen. Het walsen van staal heeft dan ook diverse toepassingen. De professionals zijn gespecialiseerd in een tal aan walstechnieken door middel van de profielwals. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan strippen, buizen, kokers en HE-M balken tot 1000 millimeter. U kunt echter ook denken aan het walsen van profielen met meerdere stralen en 3D-walswerk, zoals trapbomen. Daarnaast bewerken ze IK-balken, HE-balken en UNP-balken én verwerken ze strippen, kokers en buizen van staal in uw gewenste maat.

Deze vakmensen staan voor u klaar

Om walsen van staal met een profielwals te laten uitvoeren, schakelt u de vakmensen van M. den Oudsten Buigwerken in. Dit bedrijf uit Rhenen, in de regio van Veenendaal en Utrecht bestaat vakmensen met jarenlange ervaring. Het bedrijf heeft ook een uitgebreid, uniek en gevarieerd machinepark, waardoor zij aan iedere vraag kunnen voldoen. Mede hierdoor staat M. den Oudsten Buigwerken bekend als een betrouwbare partner en een uitstekende leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten en halffabricaten. U kunt er zo op rekenen dat uw projecten, zoals het walsen van staal met een profielwals, op een professionele manier worden uitgevoerd.

Geef uw projecten uit handen aan deze specialisten

Zo ziet u; voor het walsen van staal met een profielwals schakelt u deze professionals in. Ze hebben altijd staal op voorraad, zodat u dit niet eerst zelf hoeft te leveren. Hierdoor kunt u rekenen op een korte levertijd. Heeft u interesse en wilt u een offerte aanvragen? Schroom dan zeker en neem eens contact op met de experts via de contactgegevens op hun website. Ze sturen u een vrijblijvende, marktconforme offerte voor uw opdracht. Heeft u vooraf vragen? Ook dan staan de specialisten u graag te woord en beantwoorden ze deze.