Koen Schuurmans
Image default
Industrie

Spuitgieterij met een specialisatie in het TSG-spuitgietproces

Spuitgieterij Structura uit Beringe, nabij Weert, is een van de weinige bedrijven in Nederland dat zich uitsluitend focust op het spuitgietproces dat bekend staat als thermoplastisch schuimgieten (TSG). Het grootste verschil met regulier spuitgieten is dat bij TSG-spuitgieten het blaasmiddel samen met het granulaat in een mal wordt gespoten door middel van lage druk. Dit zorgt voor stabiele resultaten van hoge kwaliteit. Dankzij de lage druk is het namelijk mogelijk om een grotere wanddikte aan de producten te geven, wat ze extra stevig en indeukbestendig maakt. Heb je interesse in de diensten van deze spuitgieterij of wil je meer informatie over het spuitgietproces? De enthousiaste vakmensen bij dit bedrijf helpen je graag verder!

Oneindig veel mogelijkheden bij deze spuitgieterij

Spuitgieten wordt in heel veel verschillende sectoren toegepast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om kunststof omhulsels te laten maken voor koffiezetapparaten, maar ook voor medische apparatuur of apparatuur voor de tuinbouw. Bespreek simpelweg jouw ideeën, wensen en verwachtingen met de ervaren medewerkers van deze spuitgieterij. Zij maken aan de hand van jouw wensen een ontwerp en leggen die aan je voor. Wanneer je instemt met het ontwerp begint het spuitgietproces. Je wordt te allen tijde op de hoogte gehouden tijdens dit proces, zo weet je altijd waar je aan toe bent. Binnen slechts vier weken zijn jouw producten klaar en worden ze bij je afgeleverd. Dat is de transparante en persoonlijk aanpak van dit deskundige familiebedrijf.

Kom langs en vraag om advies op maat

Wil jij ook profiteren van de kennis en ervaring van deze spuitgieterij? Wacht dan niet langer en neem vrijblijvend contact met hen op door de contactgegevens via de website te raadplegen. Uiteraard is het ook mogelijk om bij hen langs te gaan in Beringe om advies op maat te ontvangen. Ook voor vragen over de TSG-spuittechniek of de werkwijze staan de enthousiaste medewerkers je graag te woord.