Koen Schuurmans
Image default
Woningen

Verschillende boilers

Een boiler kopen kan lastig zijn, je hebt verschillende mogelijkheden namelijk. Je kunt namelijk voor een doorstroomboiler kiezen. Bij deze mogelijkheid is er geen opslag voor het warme water, deze warmt het water alleen op wanneer er vraag naar is. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor een warmtepompboiler, om water te verwarmen gebruikt deze boiler warmte uit de lucht. Geïnteresseerd in een warmtepompboiler? Je kunt namelijk bij de aanschaf subsidie ontvangen. Er wordt namelijk gestimuleerd om de stap richting duurzame energie te nemen. 

 

Staande boiler is ook een optie!

Iedereen wil geld besparen, dat is mogelijk door de staande boiler. Dit is namelijk een centraal verwarmingssysteem dat de elektriciteit of aardgas gebruikt om warm water te creëren. Doordat de boilers vaak compact zijn nemen ze ook niet te veel ruimte in beslag. Je hoeft je ook niet druk te maken over dure reparaties, ze hebben bijna geen onderhoud nodig! 

De close-in boiler is tegenwoordig erg populair aan het worden, dit komt door hun unieke ontwerp. Deze boilers leveren snel warm water, hierdoor verspil je zo min mogelijk water. Deze worden vaak geïnstalleerd in de keuken of badkamer door de snelheid. Bij de meeste boilers moet het warme water eerst door de leidingen, hierdoor krijg je niet meteen warm water als je de kraan aan zet. De close-in boiler wordt altijd geplaatst onder de kraan, hierdoor hoeft het water geen lange weg af te gaan.

Wil je liever meer advies is dat geen probleem, neem telefonisch contact op met dit bedrijf. Ze helpen je graag!