Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Veelzijdige producten voor de glazenwasser

We begrijpen maar al te goed dat u als glazenwasser verschillende producten nodig heeft om uw werk goed uit te voeren. Er komt immers nog wel wat bij kijken. In onze webwinkel kunt u gelukkig veel verschillende producten kopen. Zeer handig voor wanneer u een bedrijf heeft, of wanneer u als ZZP’er aan het werk gaat. Alle producten die wij verkopen zijn van een uitstekende kwaliteit en daarmee is de duurzaamheid dus gegarandeerd. Zodat u ook hoge ramen zeer gemakkelijk kunt wassen op een effectieve manier.

Verschillende producten

Ons veelzijdige assortiment bevat dus verschillende producten. Daarbij kunt u denken aan een watertank 1000 liter. Voor het goed wassen van ramen heeft u immers veel water nodig. Met een watertank van 1000 liter kunt een flink eind vooruit.. Het voordeel is dat u dan zelden de tank opnieuw hoeft te vullen. Daarnaast verkopen we ook een warmwater hogedrukreiniger, zodat u op een effectieve manier de glazen kunt wassen en hardnekkig vuil er ook gemakkelijk af kunt krijgen. Maar ook voor telescoopstelen bent u bij ons op de juiste plaats. Ideaal wanneer u bepaalde klanten heeft die bijvoorbeeld in een flat wonen, of op een andere plaats waar u zeer moeilijk bij de ramen kunt komen.

Onze unieke punten

Allereerst staan wij bekend om de goede service. Met onze vele kennis en expertise weten wij precies welke producten u nodig heeft voor welk specifiek klusje. Dit heeft als voordeel dat u nooit een kat in de zak koopt. Naast de goede service begrijpen we maar al te goed dat u de producten graag in het echt wil zien. Dat is ook geen enkel probleem, aangezien we voorzien zijn van een grote showroom. Daar kunt u rustig alles bekijken. Daarvoor hoeft u geen afspraak te maken