Koen Schuurmans
Zorg

Salland zorgverzekering

Een goede zorgverzekering geeft vertrouwen. Mocht u onverhoopt ziek worden, dan weet u dat u de juiste zorg krijgt. Met een zorgverzekering van Salland bent u er op zorggebied helemaal klaar voor. U profiteert namelijk van goede zorg, optimale service en ruime vergoedingen. Zo kunt u zich volledig concentreren op datgene wat echt belangrijk is: genieten van het leven en van de mensen om u heen.

Stel de zorgverzekering samen die bij u past

Zorg begint bij een goede basisverzekering. Met het basispakket zijn meteen een aantal belangrijke zaken gedekt. Zo krijgt u een bezoek aan de huisarts vergoed, net als de meeste verblijven in het ziekenhuis. Soms heeft u de ondersteuning van een medisch specialist nodig om de zorg te krijgen die u zo hard nodig heeft. Niet alle zorg wordt vergoedt vanuit de basisverzekering. Daarom kunt u  bij ons het basispakket uitbreiden met een van de vijf aanvullende verzekeringen. Heeft u behoefte aan een goede tandartsverzekering? Ook daarbij kunt u kiezen uit drie verschillende pakketten. Op deze manier creëert u echt een verzekering op maat.

Goede zorg voor iedereen in de regio

Alle mensen hebben recht op goede zorg. Daarom is iedereen in de regio welkom bij Salland. Het maakt niet uit hoe oud u bent of hoeveel zorg u nodig heeft; wij rekenen dezelfde premie voor iedereen. En heeft u kinderen jonger dan 18 jaar? Dan zijn ze gratis meeverzekerd!

Inwoners van de gemeente Hellendoorn, Rijssen-Holten, Deventer, Voorst, Olst-Wijhe, Raalte en Berkelland kunnen voor de gemeentepolis in aanmerking vallen. Dit is mede afhankelijk van uw inkomen. Een gemeentepolis kan vele voordelen bieden. Meer informatie kunt u terugvinden op onze website, of die van uw gemeente.

https://www.salland.nl/