Koen Schuurmans
Vakantie

Overnachten in Apeldoorn

Wilt u ook eens overnachten midden in de natuur? Helemaal tot rustkomen op de prachtige Veluwe? Bekijk dan de mogelijkheden bij Van der Valk hotel Apeldoorn-de Cantharel. Hier loopt u gemakkelijk de achtertuin in en heeft u genoeg ruimte om de natuur te proeven. Het hotel beschikt daarnaast over een divers aanbod aan kamers. Ideaal om lekker met z’n tweeën te genieten van de luxe suites of juist met hele gezin in de familiekamer. Met de verschillende activiteiten en faciliteiten die het hotel biedt, voelt u zich al snel helemaal op uw gemak.

Activiteiten in en rond het hotel

Bent u een sportief type? Of rust u liever uit? Bij Van der Valk hotel Apeldoorn-de Cantharel heeft u alle mogelijkheden om te genieten van de omgeving. U kunt bijvoorbeeld prachtige boswandelingen maken in de omliggende natuur of een fiets bij de receptie huren en een tocht door de bossen achter het hotel maken. Bent u paardenliefhebber? Spring dan op uw paard en maak een tocht over de kilometerslange ruiterpaden. Blijft u liever in het hotel? Dan kunt u een bezoekje brengen aan de wellness. Maak uitgebreid gebruik van de sauna, het Turks stoombad, de voetenbaden en de heerlijk verwarmde waterbedden. Ook rondom Apeldoorn zijn er genoeg mogelijkheden om eropuit te gaan. Neem bijvoorbeeld een kijkje in de Apenheul waar u de gehele dag tussen de apen loopt! Of ga op zoek naar wildsporen op de uitgestrekte weidevelden en prachtige bossen. Bent u met jonge kinderen? Dan is Familiepretpark de Julianatoren de gezelligste optie voor een dagje weg. U leest het al: genoeg mogelijkheden om op de Veluwe te overnachten bij Van der Valk Hotel Apeldoorn.

Last-minute prijzen op de Veluwe

Wilt u een weekendje voordelig op pad? Wie wordt er nou niet blij van een goede aanbieding? Voor een last minute hotel op de Veluwe kunt u het gehele jaar terecht bij Van der Valk hotel Apeldoorn-de Cantharel. Uw arrangementen kunt u gemakkelijk uitbreiden met wandelen, fietsen, paardrijden of wellness-behandelingen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Van der Valk Hotel Apeldoorn – de Cantharel? Bezoek voor meer informatie onze website.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl/