Koen Schuurmans
Image default
Zorg

Detachering van een apothekersassistent: het antwoord op personeelstekort

Iedere apotheek heeft het wel eens meegemaakt: plotselinge uitval van een medewerker, een piek in de drukte of een tijdelijk project waar extra handen voor nodig zijn. Het personeelstekort kan leiden tot hoge werkdruk voor je personeel en langere wachttijden voor patiënten wat uiteindelijk een daling in de servicekwaliteit tot gevolg heeft. In de meeste apotheken in Noord-Brabant wordt een opgeleide apothekersassistent gezocht. Maar er is een oplossing: de detachering van een apothekersassistent. Via Medimensen in Alphen aan den Rijn huur je eenvoudig een gekwalificeerde apothekersassistent in.

Het gemak van een gedetacheerde apothekersassistent

Wanneer je handen tekort komt in je apotheek, overweeg dan de voordelen van een gedetacheerde kracht. Zo’n professional is doorgaans snel beschikbaar, is al bekend met de dynamiek van verschillende apotheken en kan direct aan de slag. Daarnaast zijn ze vaak breed opgeleid en brengen ze nieuwe inzichten mee. Detachering is een uitstekende manier om tijdelijke gaten in je personeelsbestand op te vullen zonder je zorgen te maken over langetermijnverplichtingen. Om een apothekersassistent in te huren die via de detachering werkt, moet je bij dit detacheringsbureau zijn. Zij leveren enkel kundig, flexibel en veelzijdig personeel aan dat je uitstekend kan helpen als je vaste team niet volstaat om de huidige hoeveelheid werk te voltooien.

Maak de stap en versterk je team

Sta je op het punt om “apothekersassistent gezocht” te adverteren? Overweeg dan de voordelen van detachering. Door te kiezen voor een gedetacheerde apothekersassistent krijgt jouw apotheek niet alleen directe versterking, maar ook de flexibiliteit die nodig is in deze dynamische tijden. Medimensen heeft ervaring in het matchen van apotheken met de juiste professionals. Zo ben je verzekerd van een tijdelijke kracht die aan jouw eisen voldoet. Neem vandaag nog contact met ze op en ontdek hoe jouw apotheek kan profiteren van de expertise en flexibiliteit van een apothekersassistent via detachering.

https://www.medimensen.nl/