Koen Schuurmans
Vakantie

Overnachten op de Zuidas

Bent u op zoek naar overnachtingsmogelijkheden in Amsterdam? Dan is een verblijf rondom de Zuidas ideaal. Het kent een strategische ligging dichtbij de binnenstad en dichtbij luchthaven Schiphol. De Zuidas biedt genoeg mogelijkheden om te overnachten in dit perfect te bereiken gedeelte van de stad. Gemeente Amsterdam heeft verschillende plannen om de Zuidas zelfs nog beter bereikbaar te maken.

Zo is de bedoeling dat station Amsterdam Zuid uitgroeit tot een tweede Centraal Station. Met verschillende verbindingen van de Noord/Zuidlijn, Hogesnelheidslijn naar Duitsland en de HSL-Zuid, is de Zuidas voor veel mensen gemakkelijk te bereiken. De goede bereikbaarheid en diverse overnachtingsmogelijkheden maken de Zuidas daarom een ideale uitvalsbasis voor iedereen die de stad op wat voor manier dan ook wilt verkennen. Kortom, Amsterdam Zuid is perfect bereikbaar en biedt diverse overnachtingsmogelijkheden.

Hotel met uitzicht over de Amstel

Wilt u graag overnachten in een hotel in Amsterdam Zuid? Dan is Van der Valk hotel Amsterdam-Amstel een goed adres om te overnachten. Met verschillende luxe kamers en een fijne wellnessruimte kunt u heerlijk ontspannen. Wilt u bijvoorbeeld genieten van een schoonheidsbehandeling? Dan is dat mogelijk in beautysalon ‘’Day Spa Eve’’. Wanneer u een bezoek brengt aan het dakterras, vindt u het verwarmde buitenzwembad Neem een verfrissende duik of trek baantjes met prachtig uitzicht over Amsterdam! Voor de sportievelingen kunt u gratis gebruik maken van de luxe fitnessapparatuur in het hotel. Tot slot biedt het hotel yogasessies aan in het weekend.

De stad beschikt over genoeg bezienswaardigheden om de dag naar wens in te delen. Ga bijvoorbeeld naar een museum of huur een boot en vaar over de Amstel, ’t IJ of de grachten door de binnenstad. Door de centrale ligging kunt u de omgeving gemakkelijk verkennen. Vanuit het hotel bent u binnen 15 minuten met de metro in het centrum. Bij de receptie van hotel kunt u genoeg informatie vinden over de bezienswaardigheden. Heeft u interesse in een overnachting bij Van der Valk Amsterdam? Neem dan contact op via +31 (0)20 80 01 100 of mail naar meetingevents @amsterdam .valk.com

https://www.vandervalkamsterdam.com