Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

Koerier m/v

Koerier

Over de functie

 U levert als koerier producten aan particuliere en zakelijke klanten. U krijgt een telefoontje van het bedrijf en stelt u op de hoogte van de aankomst van de klant tijdens het rijden (de klant heeft deze afspraak natuurlijk bij het bestellen geregeld). Het is een beetje koel blauw en passeert met een glimlach

Het product wordt door u en de klant lokaal gelost en vervolgens verwerkt u de digitale betaling en zet u uw operatie voort. U bent voornamelijk onderweg, dat wil zeggen 50% van uw tijd, maar soms komt u ook naar het magazijn om collega’s daar te helpen (50% van uw tijd). Op basis van de bestellijst kun je de producten bij elkaar zoeken, de route plannen en naar IVECO Daily springen om alle producten op tijd bij de klanten af ​​te leveren.

De organisatie hanteert werkdagen van dinsdag tot en met vrijdag, met een gemiddelde werktijd van 40 uur. Je hebt dus altijd een lang weekend

Over het bedrijf

Onze klant is een snelgroeiende online winkel die luiken, kozijnen en raamdecoraties levert. Het bedrijf staat voor de beste kwaliteit en resultaten. Je werkt in een hecht en jong team.

Het bedrijf biedt ook kansen voor groei, groei en uiteindelijk vaste aanstellingen op een manier die elkaar bevredigt. Een geldig rijbewijs hebben en ervaring hebben met het besturen van grote vrachtwagens.

Je bent in goede gezondheid (uiteraard worden de verzonden producten handmatig gelost volgens ARBO-normen)

Bereid om van tijd tot tijd overuren te maken

CAO TLN, maandsalaris ligt tussen 1733 euro en 2275 euro

U krijgt een vakantiegeld van 8,33% en u krijgt 25 vakanties

Je hebt 3,5 ATV-dagen en een zakelijke telefoon

Uitstekend werk van een snelgroeiende organisatie

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/koerier.html