Koen Schuurmans
Vakantie

Een droomvakantie in eigen land bij Sollasi

Genieten van het Nederlandse strand, maar ook van prachtige bollenvelden en het rustieke bos. Dit en nog veel meer krijgt u als u kiest voor een Sollasi vakantie. Wat denkt u van een vakantiehuisje in Noordwijkerhout bijvoorbeeld? De huisjes zijn ingericht met van alle benodigde voorzieningen. Ze worden goed schoongehouden, zien er modern en fris uit.

Strand, bollenvelden, duinen en bossen

De nabije omgeving is prima geschikt voor relaxte fiets- en wandeltochten. In een mum van tijd bent u op het strand van Langevelderslag. In de buurt zijn diverse restaurants te vinden voor een smakelijk diner ’s avonds. Zelf kokkerellen kan natuurlijk ook in uw vakantiehuis in Noordwijkerhout. Noordwijkerhout ligt in de Bollenstreek, ook wel Duinstreek genoemd. De velden vol tulpen, krokussen, narcissen en hyacinten zijn werkelijk adembenemend. Dorpjes in de buurt als Hillegom en Lisse zijn zeker de moeite van het bezoeken waard. Er zijn leuke winkels en gezellige terrassen.

Vakantiehuisje of camping

Als u een camping in Noordwijkerhout zoekt van uitstekende kwaliteit, is Camping Sollasi een echte aanrader. De camping -inclusief bungalowpark- ligt aan het Oosterduinsemeer. Vlak in de buurt treft u golfbaan Tespelduyn voor een sportief middagje. De Kennemer zweefvliegclub is ook populair voor een dagje uit. En vergeet vooral De Keukenhof niet! Op camping Sollasi kunt u terecht met uw eigen tent of caravan. De staplaatsen zijn ruim en worden prima onderhouden. U kunt gebruik maken van keurige douches en toiletten. De kantine heeft ruime openingstijden en u kunt er zowel terecht voor een kopje koffie als voor een complete maaltijd. Camping Sollasi is te bereiken via telefoonnummer +31 (0) 252 37 64 37 en e-mailadres info @sallasi. nl. Het adres is Duinschooten 14, 2211 ZC Noordwijkerhout. We hopen snel van u te horen wanneer u bij ons vakantie komt vieren!

http://www.sollasi.nl/