Timeshare constructies

Koenschuurmans

Timeshare constructies

Onder aanbieders van vakantieaccommodaties waren ze jarenlang een geliefde constructie: timeshare contracten, die recht geven op het verblijf van een bepaalde periode in een vakantieaccommodatie. De prijs die je betaalt voor een dergelijk contract hangt van diverse factoren af, zoals het seizoen, de accommodatie zelf en de periode die je er wilt verblijven. De constructie is regelmatig negatief in het nieuws gekomen. Zo zou het bijzonder lastig zijn om van langjarige contracten af te komen. Daarom zijn er sinds 23 februari 2011 een aantal veranderingen in de regelgeving doorgevoerd, die strengere eisen stellen aan timeshare constructies.

Timeshare Top heeft de oplossing voor jouw timeshare constructie

Timeshare constructies hadden één van de voornaamste constructies binnen de vakantiebranche kunnen worden. Veranderende regelgeving en nieuwe jurisprudentie hebben daar echter een stokje voor gestoken. Ben jij een timeshare constructie aangegaan voor een vakantieaccommodatie en wil je daar eigenlijk weer vanaf? Dan ben je bij Timeshare Stop aan het juiste adres. Wij gaan voor jou op zoek naar de oplossing, of het nu gaat om een enkele ontbinding van het contract of het terugvorderen van geld.

Gegarandeerd de juiste oplossing

Timeshare Shop beschikt over een breed netwerk, veel juridische kennis op het gebied van timeshare constructies en genoeg ervaring met het vinden van oplossingen. Bij ons kun je zonder enig risico jouw timeshare contract laten ontbinden, of je geld laten terugvorderen. We bieden namelijk een 100% garantie op onze diensten. Lukt het ons niet een oplossing te vinden? Dan betaal je ook niet!

Een oplossing voor jouw timeshare contract gezocht?

Wil je van jouw timeshare constructie af en ben je op zoek naar een oplossing? Timeshare Stop helpt jou graag verder. Bezoek onze website voor meer informatie, of neem vrijblijvend contact op. Bel ons op 085 0607 100 of vul het online contactformulier in. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons.

https://www.immoclaim.nl/