Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Met het kopen van een Sunshower haalt u de zon in huis

Heeft u wel eens gemerkt dat u in de zomer veel minder last heeft van spier of gewrichtsklachten door het warme klimaat? Wanneer u ervoor kiest om een Sunshower te kopen bij Home Garden Shop, kunt u dit gevoel het gehele jaar ervaren. Deze cabine is namelijk de ultieme combinatie van een douchecabine en een infraroodcabine. Hierdoor kunt u de douche dus ook gewoon als douche zijnde gebruiken, maar is het ook eenvoudig om een extra ontspanningsbelevenis in te bouwen. Wilt u naast het kopen van een Sunshower nog meer warmte ervaren? Kies er dan ook voor om een houtkachel bij dit bedrijf uit de omgeving van Nijmegen te bestellen.

Bij deze winkel vindt u meer dan sanitairproducten

De specialisten van Home Garden Shop hebben al meer dan veertig jaar ervaring in de verkoop van vele verschillende luxe toevoegingen aan uw woning. Denkt u hierbij aan hoogwaardige badkamers waar u bijvoorbeeld een Sunshower voor kunt kopen, maar ook bijzondere badkamertegels. Zoekt u naast luxe in de badkamer, ook een sfeerversterker voor uw woonkamer? Dan zit u hier ook helemaal goed. Bij deze specialisten uit de omgeving van Nijmegen koopt u namelijk ook een prachtige houtkachel. Deze toevoeging aan uw woning zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor sfeer. Beeld u in dat u na een heerlijke douche in de Sunshower uw haardvuurtje aansteekt en met een goed boek plaatsneemt op uw fauteuil. Dat is een gevoel dat deze specialisten voor u kunnen realiseren.

Ontdek alle mogelijkheden in de showroom

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het aanschaffen van een houtkachel bij deze specialisten in Gendt, vlakbij Nijmegen? Ga dan zeker eens langs in de showroom van het bedrijf. Hier treft u namelijk alle mogelijke toevoegingen voor uw woning. Laat u verassen door het uitgebreide aanbod en voeg luxe toe aan uw woning.