Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

M&C Cilinder

M&C Cilinder

Cilindersloten zijn de meest gebruikte sloten voor zowel woonhuizen als bedrijfspanden. Een cilinderslot is ook een relatief veilig slot, omdat deze enkel door een bijpassende sleutel te openen is. Met MC cilindersloten weet je zeker dat je een cilinder in je slot hebt van hoogwaardige kwaliteit en die optimaal beveiligd is tegen inbraken. Bovendien is het gemakkelijk om losse cilinders te bestellen, zodat je helemaal zelf de cilinder uit je eigen deur kunt vervangen.

SKG 3 sterren cilinder met kerntrekbeveiliging

Bij M&C Cilinder heb je de keuze uit talloze MC cilindersloten, maar ons topproduct is toch wel de SKG deurcilinder met 3 sterren. Deze deurcilinder is uitgebreid getest door Stichting Kwaliteit Gevelbouw (SKG) en gecertificeerd met het SKG keurmerk van 3 sterren. Dit is het best mogelijke SKG keurmerk dat er bestaat voor optimale beveiliging van je woning. Tevens is dit cilinder bestand tegen kerntrekken. Bij kerntrekken slaat of schroeft de inbreker een schroef in het cilinder, waardoor deze binnen enkele seconden uit de deur te trekken is en de deur te openen is. Enkel deurcilinders met een SKG 3 sterren keurmerk zijn hiertegen beveiligd. Je weet dus dat je met onze deurcilinder het beste slot in huis haalt met de meest strenge beveiliging.

Bestel je cilinder gemakkelijk online

Soms kan het lastig zijn om de juiste cilinder te kiezen. Op onze website vind je een overzicht van de verschillende MC cilindersloten, zodat de keuze al heel wat gemakkelijker wordt. Tevens kun je bij ons ook terecht voor het opstellen van een sluitplan. Dit is handig als je met één cilinder meerdere cilindersleutels wilt bedienen. Wil je meer weten over de verschillende cilindersloten, het opstellen van een sluitplan of hoe je het beste je cilinder kunt vervangen? Neem dan contact met ons op en laat je uitgebreid voorlichten.

https://mc-cilinder.nl/