Koen Schuurmans
Image default
Vervoer en transport

Je zendingen laten bezorgen door het transportbedrijf in Hengelo

Heb je een zending dat moet worden verstuurd? Dan is het specialistische transportbedrijf in Hengelo misschien wel een oplossing voor het versturen van jouw zendingen en goederen. Niet alleen in Nederland kan dit worden verstuurd, maar dit  gebeurt door geheel Europa. Heb je dus een pakket dat verstuurd moet worden naar het zuiden van Italië? Dan kan je bij het transportbedrijf in Hengelo terecht voor het laten uitvoeren van deze zending. Het werk dat door hen wordt uitgevoerd wordt op een uiterst zorgvuldige en betrouwbare manier gedaan. Door middel van het keurmerk die zijn hebben tonen zij aan dat zij een veilig bedrijf zijn waar je mee samenwerkt. Je betaalt hen ook altijd pas achteraf, zodat je ervan uit kunt gaan dat de zendingen ook goed worden gedaan. 

Ontvangst bevestiging

Je ontvangt een telefoontje of een bericht wanneer een zending is afgeleverd op het door jou gekozen adres door het transportbedrijf in Hengelo. Hiermee ben je altijd op de hoogte van de locatie van je pakket en heb je ook een idee wanneer deze is aangekomen, zodat je weet of je aan het termijn van verzending hebt voldaan. Je geeft de transporteurs een tijd door wanneer het op de plaats van bestemming aan dient te komen. Wil je het pakket snel verzenden? Dan kan je een belletje plegen naar het transportbedrijf in Hengelo en dan kunnen zij kijken of dit voor je geregeld kan worden. Ze hebben veel connecties en hebben meestal wel een manier om ervoor te zorgen dat de zendingen op tijd worden verstuurd en afgeleverd. 

VOG

De chauffeurs beschikken allemaal over een verklaring omtrent goed gedrag. Ook beschikt het transportbedrijf in Hengelo over een verzekering voor alle goederen. Mocht er onverhoopt iets mis gaan dan zijn zij daar in ieder geval voor aansprakelijk Zo loop je zelf geen risico’s.