Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Investeren in vastgoed van dé marktleider in vakantiewoningen in Europa

Bent u al even op zoek naar een veilige en betrouwbare manier om geld te investeren in vastgoed? Dan is het zonder twijfel een goed idee om meer te lezen over de mogelijkheid om te investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed. De experts van dit bedrijf zijn al meer dan vijftig jaar actief in het ontwerpen en verkopen van vakantiewoningen in Nederland, en ook in onder andere België, Duitsland en Frankrijk. Wanneer u ervoor kiest om geld te investeren in vastgoed van dit bedrijf, gaat u in zee met een betrouwbare partner. Ontdek meer over de mogelijkheden voor het investeren van geld in een vakantiehuis van deze specialist.

Deze belegging brengt verschillende voordelen met zich mee

Misschien vraagt u zich af: hoe werkt dat dan precies, investeren in vastgoed van dit grote bedrijf? Om te beginnen sluit u een contract af voor het kopen van een vakantiehuisje in een van de 284 domeinen van dit bedrijf. U heeft daarbij de keuze uit een bestaand vakantiehuis, of een huisje dat nog gebouwd moet worden. Dit huis verhuurt u aan Center Parcs, en zij verhuren het weer aan toeristen. U ontvangt een deel van de inkomsten. Zodra de deal is gesloten, hoeft u zelf niets meer te doen aan het vakantiehuis. Center Parcs regelt het onderhoud en de verhuur van uw huis. In veel gevallen kunt u zelf ook zo nu en dan van een verblijf in uw vakantiehuis genieten. U kiest zelf de manier waarop u uw huurinkomsten wilt ontvangen. De eerste optie is een vast inkomen gedurende vijftien jaar van 4,5 procent op de aankoopprijs. De tweede mogelijkheid is het ontvangen van een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet. De specialisten van dit bedrijf gaan graag met u in gesprek, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Stel uw vragen direct via de website van dit bedrijf

Uw geld investeren in vastgoed is natuurlijk een grote stap. Om deze reden is het van groot belang dat u begeleiding ontvangt van iemand die er verstand van heeft. Het team van Center Parcs Vastgoed ondersteunt u gedurende het hele beleggingstraject. Heeft u vragen over het investeren van geld in vastgoed van dit bedrijf? Dan neemt u eenvoudig en snel contact met ze op via hun website.