Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

Huur dit loon- en grondverzetbedrijf in

Zijn er werkzaamheden waarvoor u een loon- en grondverzetbedrijf zou willen inhuren? Een loon- en grondverzetbedrijf kunt u inhuren voor loonwerk, waarbij het bedrijf op contractbasis bepaalde werkzaamheden voor u verricht. Het loonbedrijf kan zijn diensten en machines per uur aanbieden voor deelwerkzaamheden, zoals het vervoeren van grond of het afgraven van een terrein. Als u voor dergelijke werkzaamheden in de buurt van Bergen op Zoom op zoek bent naar een betrouwbaar loonbedrijf, dan kunt u Loonbedrijf Van der Male B.V. benaderen. Het loonbedrijf verricht al sinds 1979 loonwerk, en hebben zich vanuit werkzaamheden voor de agrarische sector ontwikkeld naar een loonbedrijf wat werkzaam is in de groen- en infrasector.

Waarvoor kunt u een loon- en grondverzetbedrijf inschakelen?

Waar u een loonbedrijf voor kunt inschakelen, hangt af van het materieel en de specialisatie van het bedrijf. In dit geval heeft het bedrijf zich met name toegelegd op het uitvoeren van werkzaamheden in de bouw-infrasector en groenvoorziening. U kunt het bedrijf bijvoorbeeld inhuren bij nieuwbouwprojecten, voor het aanleggen van een bedrijventerrein en het leveren van bouwstoffen. U kunt ze eveneens inhuren voor het bestrijden van gladheid, bijvoorbeeld om zout te strooien met een strooiwagen of als sneeuwschuiver. Ook particulieren kunnen een beroep doen op de diensten van dit loonbedrijf, want ze helpen graag bij het uitbaggeren van sloten of het aanleggen van tuinen.

Kom erachter wat dit bedrijf voor u kan betekenen

Het loon- en grondverzetbedrijf in Bergen op Zoom kunt u dus inhuren voor diverse werkzaamheden, of u kunt er ook voor kiezen om alleen hun materieel te huren. Als u de werkzaamheden door het bedrijf laat kunt u erop vertrouwen dat het veilig en kundig gebeurt, want ze zijn namelijk ook een Aequor-erkend leerbedrijf en hebben hun medewerkers goed opgeleid om de werkzaamheden te kunnen verrichten. Als u dus op zoek bent naar een loonbedrijf, bel dan het VCA-gecertificeerde Loonbedrijf Van der Male B.V.