Koen Schuurmans
Bedrijven

Epoxyvloeren, PU gietvloeren – Epoxy Vloeren

Gietvloeren van PU en epoxy

Op zoek naar een mooie vloer zonder naden? Ga dan voor een gietvloer? Bij Epoxy BVB Art kunt u daarvoor terecht. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van epoxyvloeren en PU gietvloeren. De vloer is een van de eerste dingen die gezien worden wanneer men een ruimte betreedt. Logischerwijs is deze dan ook van invloed op de uitstraling die de ruimte heeft. De vloeren die Epoxy BVB Art levert zijn echte kunstwerken. Wij bieden u dan ook veel mogelijkheden qua design, met veel keuze op het gebied van kleur, motief en decoraties.

Adviesgesprek op locatie

Indien u zich aan het oriënteren bent voor epoxy en PU gietvloeren komen wij graag bij u langs om u advies op maat te geven. Door de situatie ter plaatse te bekijken kan ook een scherpe offerte worden opgesteld. Om een afspraak in te plannen kunt u contact met ons opnemen.

Over Epoxy BVB Art

Epoxy BVB Art is een bedrijf dat gespecialiseerd is als het aankomt op epoxy en PU (polyurethaan) gegoten vloeren, alsmede siergrindvloeren. Wij hebben al vele jaren ervaring in het leggen van dergelijke vloeren. Vandaag de dag zijn we een bedrijf dat wereldwijd klanten heeft. Zo liggen onze vloeren zowel in Nederland als België en ver daarbuiten. In ons assortiment treft u een breed assortiment aan exclusieve vloeren aan. Deze kunnen worden gelegd door een team van echte vakmannen.

Wij adviseren u graag

Epoxy BVB Art kan bij u langskomen om u over de mogelijkheden wat betreft de epoxyvloeren of PU gietvloeren te adviseren. Indien u daar een afspraak voor wilt maken, verdere vragen heeft of een offerte wilt ontvangen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn te bereiken via het volgende telefoonnummer: 06-28784294.

https://epoxy-vloeren.eu/