Koen Schuurmans
Image default
Aanbiedingen

Een veelzijdig constructiebedrijf in Brabant

Zoekt u naar een ervaren constructiebedrijf in Hedel, in de regio Brabant? Dan bent u bij Peek Metaalkonstrukties op het juiste adres. Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van metaalbewerking en beschikt over meer dan 35 jaar ervaring. U kunt hier terecht voor onder andere lassen en snijden, poedercoating, computergestuurd kanten en plaatwerk zetten. Deze diensten zijn beschikbaar op ieder denkbaar niveau; van stalen meubelconstructies tot lasersnijden met precisie-apparatuur. U kunt hun specialisten ook inschakelen voor uitgebreide opdrachten met maatwerk. Uw constructies worden volledig naar wens samengesteld. Maak gebruik van de ervaring van deze specialist en laat uw project succesvol afronden.

Metaalbewerking en poedercoating

Dit constructiebedrijf in Brabant biedt ook diverse mogelijkheden binnen de metaalbouw, zo kunt u bij hen volledige constructies op maat laten maken. Hun services zijn beschikbaar voor zowel grote projecten als kleine particuliere projecten. Daarnaast bieden zij ook diverse poedercoatingservices. Hiermee kunt uw metalen producten een mooie beschermlaag en kleur geven. Poedercoating beschermt producten ook tegen slijtage en roestvorming. Heeft u een constructie die er vervallen uitziet? Bekijk de mogelijkheden voor een nieuwe laag poedercoating. Voor al uw projecten in de omgeving van Tilburg is Peek Metaalkonstrukties dé specialist voor uw opdracht. Maak een afspraak bij dit constructiebedrijf in Brabant en start de realisatie van uw project.

Hoogwaardige service

Wilt u starten met een mooi metaalbewerkingsproject? Bekijk dan het grote portfolio aan diensten van dit constructiebedrijf in Hedel, Brabant. Kwaliteit, klantvriendelijkheid en resultaatgerichtheid zijn waarden die deze specialist erg belangrijk vindt. U kunt altijd contact opnemen wanneer u interesse heeft in een van de diensten, hun specialisten denken graag met u mee. Heeft u aanvullende vragen of wilt u meer weten over de projecten? Neem dan contact op voor professioneel advies op maat. Zij helpen u graag met de realisatie van uw projecten. Maak nu een afspraak!