Koen Schuurmans
Image default
Tweewielers

Een Urban Arrow bakfiets kopen doet u bij een online fietsenspecialist

Bent u al bekend met de voordelen van de elektrische bakfiets van Urban Arrow? U bent snel op uw locatie, doet aan beweging en kunt makkelijk spullen vervoeren. Deze bakfiets is ideaal voor kleine en grote families! Wanneer u een Urban Arrow bakfiets wilt kopen, doet u dit snel en eenvoudig bij Fietskar.nl. Deze online fietsenspecialist heeft een grote voorraad, waardoor er geen levertijd is. Hierdoor ontvangt u uw bakfiets snel bij u thuis en geniet de hele familie van een leuk en trendy vervoersmiddel. Wilt u graag een proefrit maken? Dan gaat u naar de winkel in Hilversum. De fietsspecialisten geven u dan graag een uitgebreid advies.

Bestel online een elektrische bakfiets van Urban Arrow

Een Urban Arrow bakfiets online kopen is erg eenvoudig in de webshop van Fietskar.nl. U betaalt uw elektrische bakfiets van Urban Arrow via een van de beveiligde betalingsmogelijkheden, zoals iDEAL of creditcard. Daarnaast is het mogelijk om uw aankoop te betalen via een financiering. We bezorgen uw fiets gratis bij u thuis en vervolgens geniet u van heerlijke fietstochten met het hele gezin. Wilt u uw bakfiets helemaal familyproof maken? Dan koopt u een maxi-cosi adapter en een extra bankje in de webshop of de winkel in Hilversum. Daarnaast bent u in de winkel van harte welkom om een proefrit te maken.

Met een elektrische bakfiets van Urban Arrow brengt u uw kinderen fluitend naar school

Wilt u uw kinderen snel en veilig naar school brengen? Dan gaat u een Urban Arrow bakfiets kopen bij Fietskar.nl. Bij de elektrische bakfiets van Urban Arrow zitten de kinderen lager dan bij andere bakfietsen. Hierdoor ligt het zwaartepunt ook lager. Dit resulteert in een beter evenwicht en betere wegligging. De bak van de fiets is gemaakt uit hetzelfde materiaal als motorhelmen. De veiligheid van uw kinderen is dus gegarandeerd! Wilt u ook de veiligheid van deze elektrische bakfiets ervaren? Dan komt u langs in de winkel van Fietskar.nl in Hilversum voor een gratis proefrit. Hierbij geven de experts u graag een uitgebreid advies over uw aankoop.