Koen Schuurmans
Image default
Vervoer en transport

Een elektrische bakfiets kopen is dé nieuwe trend

Tegenwoordig zijn ze steeds vaker te zien op de weg: mensen fietsend op een elektrische bakfiets. Vooral voor ouders van jonge kinderen is het een ideaal transportmiddel. Bij het kopen van een bakfiets is het geen enkel probleem om meerdere kinderen tegelijk mee te nemen, bijvoorbeeld naar de school of sportvereniging. Het kost de fietser niet al te veel kracht, dankzij een goed werkende trapondersteuning. Daardoor kunt u veel gewicht in de bak kwijt. Ook de wind krijgt nauwelijks vat op u; het systeem van de fiets ondersteunt hierin ruim voldoende.

Het ideale vervoersmiddel in de stad

Zeker in de grote, drukke stad is een elektrische bakfiets het ideale vervoersmiddel. Op die manier kunt u uw kinderen veilig en zorgeloos vervoeren bij gevaarlijke kruispunten. Daarmee komt deze bakfiets de veiligheid ten goede. Naast het vervoeren van kinderen is de bakfiets ook erg geschikt om boodschappen te doen. Bovendien zorgt de accu ervoor dat u snel op uw bestemming bent, zonder dat u hiervoor een zware inspanning hoeft te leveren. Kortom, het kopen van een bakfiets heeft vele voordelen.

Bestel uw eigen elektrische bakfiets

Het kopen van een elektrische bakfiets doet u niet zomaar bij de eerste de beste fietshandelaar; daarvoor is het een te dure aangelegenheid. Dé fietskarrenspecialist van Nederland is Fietskar.nl. Zij beschikken over een breed assortiment van elektrische bakfietsen. Ook is de service bij hen uitstekend geregeld. De servicemonteurs zijn op werkdagen steevast bereikbaar bij problemen met de elektrische bakfiets. Daarnaast is het mogelijk om een testrit te maken bij hun fysieke winkel in Hilversum. In de showroom staan diverse modellen, die u op uw gemak kunt bekijken. Indien u besluit online een bakfiets te kopen, wordt deze binnen enkele dagen al thuisbezorgd. Hier betaalt u bovendien geen verzendkosten voor! Voor een comfortabele bakfiets, plus de beste service, kunt u dus terecht bij Fietskar.nl.