Koen Schuurmans
Image default
Particuliere dienstverlening

Een container huren scheelt tijd én energie voor je project

Wil je een container huren voor een zakelijk project? Of wil je afval afvoeren bij de verbouwing van je tuin? Een afvalcontainer huren is in beide gevallen een uitkomst. Niet alleen scheelt het een hoop tijd wanneer je het afval niet zelf hoeft weg te brengen, het geeft je de energie om je volledig op een project te richten. Een gehuurde container is een investering, maar tevens een eerlijke ruil: het geeft je er namelijk een hoop voor terug. Kluscontainer.nl heeft diverse containers voor verschillende doeleinden beschikbaar. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder worden ze op een rijtje gezet.

Afval scheiden voor gevorderden

Het scheiden van afval is een ‘hot item’ en wordt zowel particulier als zakelijk veel gedaan. Bij een verbouwing of ander project is dit echter best een uitdaging. Bij milieuparken staan veel containers en is het soms de vraag of je alles op de juiste manier inlevert. Kluscontainer.nl maakt het je gemakkelijk. Bij het huren van een container worden duidelijke afspraken gemaakt en heldere spelregels gehanteerd. Wat mag wel én niet in de gehuurde container? Zo kom je niet voor verrassingen te staan en voldoe jij aan de normen die bij een afvalcontainer huren gelden.

Voor ieder doeleinde een afvalcontainer huren

Kluscontainer.nl ondersteunt grote en kleine klussen. een container huren kan hier namelijk al vanaf 3 mᶾ, zodat ook de kleinere karweitjes soepel verlopen. Daarnaast kun je er voor grote klussen terecht en huur je eenvoudig containers tot 40 mᶾ. De verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen, zijn: bouw-, groen- en dakafval, grofvuil, grond, hout en puin. Dankzij de all-in prijzen kun je een afvalcontainer huren voor een standaardperiode van vier weken en worden de tarieven gebaseerd op type én grootte van de container. De diverse varianten staan uitgebreid en helder op de website beschreven. Wil je een offerte aanvragen? Neem eenvoudig contact op via de website of via de telefoon.