Koen Schuurmans
Image default
Dienstverlening

Een ecologisch onderzoeksbureau in Gelderland

Staring Advies in Hoog-Keppel is een advies- en onderzoeksbureau dat zich bezig houdt met natuur en landschap in Gelderland. Bij dit bedrijf hebben ze ruime ervaring in diverse ecologische onderzoeken en het geven van deskundig advies voor verschillende gebieden in Gelderland. Heeft u zelf een groot stuk in Gelderland in bezit of bent u een agrarisch ondernemer? Dan helpt dit onderzoeksbureau u graag door gedegen advies te geven. Bij dit bedrijf kunnen ze het gehele traject voor u uitvoeren: van inventarisaties tot het opstellen van rapporten en van het aanvragen van ontheffingen tot ecologische begeleiding op zich te nemen. Door de brede expertise van dit bedrijf ziet u snel wat de resultaten en de conclusies van het onderzoek zijn.

Gedegen ecologisch advies van dé specialist in Gelderland

Ecologie-onderzoek voor uw bedrijf, instelling of op uw land in Gelderland kan natuurlijk diverse onderwerpen hebben. Voor alle soorten ecologisch onderzoek kunt u bij onderzoeksbureau Staring Advies in Hoog-Keppel terecht: dé specialist in Gelderland. Bij deze specialist doen ze onder andere onderzoek naar de verschillende soorten dieren die op uw land komen zoals vogels of steenmarters. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar hoeveel dieren van elk soort voorkomt, maar ook wordt het gedrag van deze dieren onderzocht. Hierover geeft dit bedrijf u goed onderbouwd ecologisch advies, zoals over de bescherming van de dieren op uw grondgebied. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw wensen en behoeften. Op deze manier wordt uw woon- en werkgenot niet verstoord door de aanwezigheid van dieren op uw grond.

Schakel de ervaren ecologen van dit bedrijf in

Wilt u een gedegen ecologie-onderzoek laten doen door dé specialist in Gelderland? Schakel dan een van de ervaren ecologen in van ecologisch onderzoeksbureau Staring Advies in Hoog-Keppel, Gelderland. Na het ecologische onderzoek van deze specialist, ontvangt u een uitgebreid ecologisch advies. Zo weet u hoe u het best met uw land of agrarisch bedrijf en de dieren die daar voorkomen om kunt gaan.