Koen Schuurmans
Image default
Dieren

Een bonum stier om mee te fokken

Bent u een melkveehouder en zoekt u een Bonum stier waar u mee kunt fokken? Bij GGI-Holland vindt u stierensperma van verschillende KI-stieren en verschillende staltoebehoren. Bent u dus als fokker geïnteresseerd in Duitse stieren en wilt u stierensperma bestellen? Zoek dan niet verder. Dit bedrijf helpt u graag verder. Ze verkopen een breed pakket met verschillende benodigdheden en producten. U kunt hierbij denken aan mineralenbolussen voor schapen en koeien of handige producten voor stal en erf.

Ontdek de mogelijkheden bij deze expert

Wilt u stierensperma bestellen en heeft u interesse in het sperma van de Bonum stier? De Bonum stier is een nazaat van de Condo Aero Sharon en stamt dus uit de familie van Shottle. De Bonum fokt sterke frames en zijn dochters hebben breed en hoog aangelegde uiers met een juiste speenplaatsing. Dit maakt het voor robotmelkers zeer geschikt. Door een goede productievererving met positief eiwit, zijn pinkenstierstatus en lage celgetal maken deze stier zeer allround. U maakt zeker een goede keuze door stierensperma van de Bonum te bestellen. Daarnaast verkoopt dit bedrijf ook nog andere soorten sperma, bijvoorbeeld van de First, de Alicante, De Belfast en meer. Ook voor vruchtbaarheidsmineralen kunt u bij hen terecht. Deze mineralen zorgen voor een goede vruchtbaarheid van stieren zodat de fokdieren goed hun werk kunnen doen.

Bestel uw producten direct online

Heeft u interesse in een Bonum stier of een andere Duitse stier? Ontdek dan snel de mogelijkheden bij GGI-Holland en bestel hier uw benodigdheden. Heeft u vragen omtrent het bestellen van stierensperma of vruchtbaarheidsmineralen, dan kunt u contact met hen opnemen. Deze importeur heeft alle kennis van elke stiersoort zoals een Brown Swiss, First stier of Alicante en vertelt u graag meer over de fokwaarden. Bestel eenvoudig uw producten online en ze zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.