Koen Schuurmans
Image default
Industrie

Een bekisting inclusief tekening die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet

Binnen de bouwsector worden er steeds hogere eisen gesteld aan leveranciers en uitvoerders. Eisen op het gebied van kosteneffectiviteit, maar uiteraard ook kwaliteit worden steeds verder aangescherpt. Des te belangrijker wordt het om een technisch ingenieursbureau in te schakelen dat van de hoed en de rand weet. Vogels Constructeur Uitvoering levert dan ook een totaaldienst die meer omvat dan alleen het uiteindelijke bekistingsproduct. Het nauwkeurige ingenieurswerk, het ontwerp en de tekening van de bekisting vormen de basis voor betrouwbare hulpconstructies die u uw doel helpen te bereiken.

Hulpconstructies volgens de laatste normen

Niet alleen worden de vereisten binnen de bouwsector steeds verder aangescherpt, ook op technisch gebied zijn er continu talrijke veranderingen merkbaar. Het hierboven genoemde Helmondse ingenieursbureau is volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de technische knowhow en weet zo altijd hulpconstructies volgens de laatste normen te realiseren. Bovendien kunt u rekenen op deskundige adviezen en zorgvuldige inspecties, waardoor de veiligheid te allen tijde wordt gewaarborgd.

De bekisting en haar tekening als basis voor een efficiënte procesuitvoering

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is het produceren van vormen of mallen voor bekisting geen klus die even snel kan worden doorlopen. De realisatie ervan luistert nauw en er gaat een hoop werk aan vooraf. Een essentieel onderdeel is de tekening van de bekisting. Pas met een gedetailleerde tekening en planning kan een goede systeem- en hoeveelheidsbepaling plaatsvinden.

Maak kennis met deze specialist die u als bouwprofessional een totaalpakket biedt

Vogels Constructeur Uitvoering is hét ingenieursbureau dat bouwprofessionals van dienst kan zijn met oplossingen voor de bekisting van betonvormen. Een bekisting is een vorm of mal die wordt toegepast wanneer er beton dient te worden gestort en vormt zodoende de begrenzing daarvoor. De specialist heeft ervaring met uiteenlopende bekistingsprojecten en levert daarbij altijd een totaalpakket: van deskundige adviezen en de tekening van de bekisting tot de uitvoering op de bouwplaats en de monitoring van het verloopt.

 

https://vogelsconstructeuruitvoering.nl/