Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

De Frey voedselverwerkingsmachines: hoge kwaliteit apparatuur

Is het tijd om te investeren in een nieuwe Frey machine? Kies dan voor een leverancier met jaren aan ervaring en kennis. De voedselindustrie heeft een van de hoogste percentages van alle bedrijfstakken. De apparatuur die u kiest, moet gemakkelijk te leren en te gebruiken zijn. Denk aan ergonomie, reiniging gemak en opbergmogelijkheden. De technologische kenmerken moeten gebruiksvriendelijk zijn, zodat de apparatuur gemakkelijker te bedienen is. Mogelijk moet u ook de procedures overwegen die nodig zijn om de apparatuur schoon te maken om de hygiënische normen in uw voedselbereiding ruimte te handhaven. Om te garanderen dat u een kwalitatieve afwasmachine of snijmachine erbij haalt, kiest u voor een Frey machine van dit bedrijf in Goes.

Het belang van goede voedselverwerkingsmachines

Een van de belangrijke factoren die men overweegt bij het selecteren van nieuwe machines voor de voedselverwerking, is de snelle doorlooptijd. Ze willen een afwasmachine die zo goed mogelijk schoonmaakt in zo’n kort mogelijke tijd. Restaurants bijvoorbeeld, kunnen dat alleen doen als ze de apparatuur hebben van de hoogste kwaliteit. De machines van Frey behoort tot deze hoge sector. Bij Visser Goes B.V. kunt u terecht om deze machines te bestellen. U profiteert hierbij van de expertise van een bedrijf wat al meer dan 60 jaar in dienst is in de voedselsector. Ook kunt u rekenen op installatie service en een bedrijf wat altijd voor u klaar staat. Het gebruik van goedkope apparatuur kan de grote hoeveelheid niet overleven, en dat is de reden waarom er apparatuur speciaal is gemaakt voor de voedingsbedrijven.

Verhoog de kwaliteit van uw verwerkte voedsel

Als laatste, maar zeker niet de minste, verbetert een Frey voedselverwerkingssysteem de productie-efficiëntie. Dit type machine versnelt het hele systeem, zodat de producten of artikelen sneller worden verwerkt. Het verbetert ook de veiligheid en de prestaties voor het werk, waardoor onveilige en routinematige werkzaamheden effectief worden geëlimineerd. Als u op zoek bent naar hoogwaardige voedselverwerkingsmachines voor uw bedrijf, hoeft u niet verder te zoeken dan Frey, een van de toonaangevende fabrikanten van voedselverwerking installaties.