Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Duurzame isolatiematerialen bieden het beste effect!

Kies voor de beste isolatie in huis of op kantoor

Maak gebruik van professionele geluidsisolatie om overlast van geluid te beperken. Door het nemen van een geluidsisolatie wordt u beschermd tegen geluiden van buitenaf. Isolatie helpt van geluiden van buiten naar binnen, en vaak ook andersom, afhankelijk van het type geluidsisolatie. Het afschermen van een ruimte voor geluid van buitenaf is een goede investering. Maak een keuze uit een zeer gevarieerd aanbod van geluidsisolatie voor in huis of op kantoor.

Kies voor isolatiemateriaal van natuurlijke oorsprong

Kies ook voor hoogwaardig isolatiemateriaal. Kies voor Eco bouwmaterialen om zeker te zijn van natuurlijk en duurzaam isolatiemateriaal. Kiezen voor natuurlijke isolatiematerialen is een aanrader, dit heeft brengt een hoop voordelen met zich mee. Deze vorm van isolatie zorgt voor de verbetering van het leefklimaat in uw woning of kantoor. Door te kiezen voor hoogwaardig isolatiemateriaal maakt u de woning of bedrijfspand duurzamer en energiezuiniger.

Natuurlijke isolatie werkt het beste en is milieubewust

Maak gebruik van isovlas voor optimaal een puur natuurlijke en duurzame manier van isolatie. Eco bouwmaterialen is een specialist in het leveren van dit duurzaam isolatiemiddel zoals isovlas. Wie op zoek is naar een natuurlijke manier van isolatie, vlas is het overwegen waard! Dit biedt de perfecte oplossing voor het isoleren van de vloer, spouw, wand of dak. Dit is een puur natuurlijk isolatiemiddel en zowel geschikt voor binnen als buiten.

Kies voor een goede afwerking met leemstuc

Kies voor leemstuc voor keurig studwerk! Dit middel wordt al honderden jaren gebruikt voor het bouwen van huizen. Leemstuc bestaat uit een combinatie van zand, klein en silt. Een muur die is afgewerkt met leemstuc voelt minder klam aan en klinkt minder hol. Leemstuc wordt er aangeraden voor gebruik in de woon- of slaapkamer, maar ook voor op kantoor!