Koen Schuurmans
Image default
Bedrijven

Alle zaken weer op orde door middel van coaching

Weer terug naar zelfvertrouwen

Coach Arnhem zorgt ervoor dat u uw ambities onder de loep neemt en hier ook daadwerkelijk op inspeelt. Misschien bent u niet gelukkig in je huidige baan. Dan wordt het tijd voor verandering. Coach Arnhem kan u helpen met een carrière switch. Loopbaancoach Arnhem leert uw sterke kanten te ontdekken en daar wat mee te doen. Hierdoor ontwikkelt u een concept van zelfreflectie en vertrouwen in uw eigen kunnen. Met een zelfverzekerde insteek helpt loopbaancoach Arnhem u dus op pad.

Carrière switch overwegen

Coach Arnhem zorgt ervoor dat u de uitdaging aangaat. Hierbij wordt aandacht besteed aan communicatieve vaardigheden, inzicht in uw eigen normen en waarden. Loopbaancoach Arnhem ondersteund tevens uw wensen op het gebied van werk. Tevens leert u ook de coach in uzelf te ontdekken tijdens deze bijzondere wandeling van uw levenspad waarbij u keer op keer nieuwe inzichten ontdekt. Als u uw eigen gevoelens leert kennen kunt u ook makkelijker te weten komen hoe andere mensen tegen u aankijken en welk effect uw communicatie op de ander heeft. Misschien functioneert u na een carrière switch wel veel beter dan in uw huidige baan.

Voor wie is deze coaching geschikt?

Deze coaching is voor iedereen die wil groeien op persoonlijk vlak. Doordat u uzelf ontwikkelt leert u tijdens het 1 op 1 traject veel om succes in uw leven te behalen. Het zijn misschien bepaalde wensen die u heeft. Maar het kunnen ook problemen zijn of een klacht op psychisch vlak. Misschien loopt u tegen bepaalde dingen aan die steeds terugkeren. Dit patroon kan met coach Arnhem worden doorbroken.

Coachingstechnieken

Het traject is veelzijdig. Zo wordt er gebruik gemaakt van rollenspellen, bepaalde ontspanningsoefeningen, visualisaties, psycho-educatie etc. Naast individuele coaching is ook groepscoaching mogelijk waarbij gezamenlijk een doel wordt nagestreeft.